MAŚLANA OGÓRKOWA. BEZ ZABIELANIA

Delikatna, lekko kwaskowa i mocno maślana. Chyba najlepsza ze wszystkich, które dotąd gotowałam. A wszystko to, dzięki dobrej jakości ogórkom kiszonym przesmażonym na klarowanym maśle. To właśnie proces smażenia wydobywa z warzyw wszystkie walory smakowe i zapachowe. Taka zupa nabiera wtedy zdecydowanie bogatszego smaku ???? Składniki:4-5 drobiowych skrzydełek2...
Najnowsze przepisy
Czy chcesz, by tort wyglądał nienagannie od pierwszego... ⇖ 8
Polecam Wam mój szybki obiad z ostatniego tygodnia.... ⇖ 23
Oh my goodness, let me tell you about one of my absolute... ⇖ 24
Let me tell you about the ultimate comfort food: chocolate... ⇖ 26
Let me tell you, making Lavender Earl Grey ice cream is an... ⇖ 25
Oh, let me tell you about my absolute obsession with these... ⇖ 21
Przepisy z bloga
Dziś zapraszam na bardzo dobre kruche ciasto z budyniem i... ⇖ 93
O kruchych ciastkach chyba nie trzeba dużo mówić na... ⇖ 78
Powiem krótko: prosty, pyszny, ekspresowy wypiek. Muffinki... ⇖ 63
Uwielbiam , chociaż nie jestem przesadnie mięsożerna.I... ⇖ 627
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 2192
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 397
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 378
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 373
Czasem mam ochotę podać na obiad coś swojskiego,... ⇖ 366
Rewelacyjna kiszona kapusta na dwa sposoby. Zawsze trzymam... ⇖ 360
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 331