Najnowsze przepisy
Risotto to pyszna włoska klasyka,które sprawia, że ryż... ⇖ 34
SUROWIEC-boczek 4 kg-szynka 3 kg-karkówka 3kgPRZYPRAWY I... ⇖ 40
Ciasto bez pieczenia, które zobaczyłam na YouTube na... ⇖ 56
Miechunkowy tomato jam
Jedliscie kiedys dzem pomidorowy? Tomato jam to zapewne wynalazek amerykanski – fama glosi, ze w Stanach wszystko zawiera cukier. Dzem pomidorowy plasuje sie gdzies miedzy ketchupem a marmolada, bo zazwyczaj ma konsystencje dosc plynna, ale pomidory nie sa zmiksowane na gladka papke. Wrecz przeciwnie, najczesciej plywaja w nim nasionka i kawalki skorki. Do dzemu […]
Przepisy z bloga
Kolega kiedyś mnie zapytał, czy my jemy tylko wymyślne,... ⇖ 371
Na pewno kiedyś już wspominałam, dlaczego nie przepadam... ⇖ 369
Ciąg dalszy kulinarnej wycieczki do Japonii na naszym... ⇖ 447
Zima raczej skłania do ciepłych i pożywnych zup niż do... ⇖ 420