Najnowsze przepisy
Cukinia faszerowana gyrosem to danie, które z pewnością... ⇖ 2
Przepyszne ciasto. Kiedy przygotowałam je pierwszy raz na... ⇖ 22
Młoda kapusta z boczkiem i ziemniakami to pyszny wiosenny... ⇖ 13
ZAPIEKANKA MAKARONOWACześć moje kochane słoneczka.... ⇖ 22
29.04.2024 Magda Składniki (na 2 duże porcje): pęczek... ⇖ 14
Szukasz pomysłu na szybki i pożywny obiad? Kotleciki z... ⇖ 31
Szybkie i proste do przygotowania, bezproblemowe i tylko z... ⇖ 22
Mięso słodko-kwaśne z bambusem
Kuchnia chinskaSkladniki600 g wieprzowiny ( u mnie schab )200 g grzybow munpuszka pedow bambusa4 pory200 ml bulionu8 lyzek octu ryzowego4 lyzki cukru8 lyzek jasnego sosu sojowego2 lyzki maki kukurydzianej4 lyzki oleju sojowegopieprzsolPrzygotowanieMieso umylem, osuszylem, pokroilem w paski. Grzyby gotowalem 15 minut w duzej ilosci wody, osaczylem, pokroilem w waskie paseczki. Pedy bambusa osaczyle...
Przepisy z bloga
Taki filecik spokojnie poleci się na lekką kolację. A,... ⇖ 84
Po kilku dniach urlopu i jadaniu na mieście , przyszła... ⇖ 61
No, nie było mnie trochę, bo zachciało mi się skałek w... ⇖ 54