Najnowsze przepisy
Spaghetti con le Polpette: Włoska Tradycja na Twoim Stole... ⇖ 5
Sałatka z brokułem i serem sałatkowym to idealny pomysł... ⇖ 39
Migdałowy baranek
Moja wersja tradycyjnego świątecznego baranka, który nie wymaga pieczenia. Migdałowy baranek swoim smakiem z pewnością zaskoczy domowników, a wyglądem udekoruje wielkanocny stół.Składniki:550g mleka w proszku4 łyżki masła extra350g cukru pudru1 ziemniak1 jajko7ml ekstrakt naturalny migdał 2 perełki czarne – posypka masło do wysmarowania formyWykonanie:1. Formę baranka...
Przepisy z bloga
Klasyczna karpatka z chrupiącego ciasta, z aksamitnym... ⇖ 434
Krokiety z dodatkiem szpinaku, nadziewane delikatnym... ⇖ 513
Pachnący tymiankiem delikatny krem z bobu i króla warzyw... ⇖ 499
Szybki w przygotowaniu, pachnący wanilią budyń na bazie... ⇖ 488
Moja wersja potrawy z Kraju Kwitnącej Wiśni złożona z... ⇖ 659