Najnowsze przepisy
Banalny serniczek z dodatkiem świeżego granatu od... ⇖ 7
U nas wypieki pod znakiem rabarbaru. Jest jeszcze kilka... ⇖ 12
Pyszny pomysł na rewelacyjne śniadanie, jajka inaczej....... ⇖ 8
Makaron w sosie pomidorowym z tuńczykiem Dziś mam dla Was... ⇖ 17
Zostawiam Wam fajny przepis na egzotyczny deserek.Na 4... ⇖ 28
Młoda kapusta z marchewką i fetą Surówka z młodej... ⇖ 50
Miruna w panierce z migdałów i parmezanu
Jedno z naszych wigilijnych dan podczas tegorocznego swietowania.Ryba ma bardzo ciekawy smak i bardzo chrupiaca skorke. Skladniki:2 duze platy miruny ze skora2 jaja2 lyzki mlekasolpieprzbulka tartaparmezan tarty - 2 lyzkimigdaly mielone - 2 lyzkiolej rzepakowy Rybe umylam i pokroilam na mniejsze kawalki...
Przepisy z bloga
Szakszuka, pyszne danie kuchni arabskiej ale czemu nie... ⇖ 62
Omlet na śniadanie to idealne rozpoczęcie dnia. Można je... ⇖ 60
Ciasto idealne na cieplejsze dni bo musi przebywać w... ⇖ 160