Najnowsze przepisy
Schab gotowany z ziołamiSchab gotowany w aromatycznym... ⇖ 19
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i... ⇖ 13
Napar pomarańczowo-rozmarynowy
Napar pomarańczowo-rozmarynowy Pomarańcze dokładnie umyć, osuszyć i przekroić na połówki. Odkroić po plasterku z dwóch połówek pomarańczy, odłożyć na bok, a następnie z reszty wycisnąć sok. Rozmaryn umyć i osuszyć. Przygotować większe niż standardowe (250 ml) 2 szklanki. Włożyć do każdej po gałązce rozmarynu i plasterku pomarańczy. Do szklanek wlać do 1/2 wysokości wrzącą wodę. […] Artykuł Napar pomarańczowo-rozmarynowy pochodzi z serwisu emame...
Przepisy z bloga
Gumbo z Nowego Orleanu Udka z kurczaka umieścić w garnku.... ⇖ 446
Pierś kurczaka w kremowym sosie Piersi z kurczaka osuszyć... ⇖ 897
Torcik owocowy bez pieczenia Przygotować tortownicę (16... ⇖ 379
Linguini ze szparagami i zielonym pesto Makaron ugotować... ⇖ 334