Najnowsze przepisy
Tradycyjny przepis na tzatziki greckie. Sos tzatziki z tego... ⇖ 28
Jagodzianki puszyste – miękkie jak chmurka (pewniak z... ⇖ 31
Przepis na pyszne, mięciutkie domowe drożdżowe bułeczki... ⇖ 20
Panierowane kotlety z patisona

Patison to bliski krewny cukinii. Jest to jedno z warzyw, które kojarzy mi się z latem. Patisony można smażyć, marynować, dusić i gotować. Tym razem przygotowałam pyszne kotleciki w chrupiącej panierce. Kotlety z patisona możemy jeść bez dodatków lub jako dodatek do ziemniaków i surówek. Ja w tej wersji lubię je jeść z gęstym jogurtem naturalnym.Składniki:1-2 patisonyjajko2- 3 łyżki bułki tartej2-3 łyżki mąki pszennej0,5 łyżeczki sproszkowanej kurkumysólpieprzolej...
Przepisy z bloga
Patison to bliski krewny cukinii. Jest to jedno z warzyw,... ⇖ 205
Zapiekanka to danie, które może występować pod wieloma... ⇖ 439
Często w tygodniu nie mam czasu na czasochłonne obiady, a... ⇖ 293
Zapiekanka z ciasta francuskiego z wędzonym łososiem to... ⇖ 319
Uwielbiam ciasta z owocami i kruszonką, a już najbardziej... ⇖ 559
Przepisy na czasie
Te ogórki to prawdziwy słoikowy hit, który robi furorę... ⇖ 1272
Sałatka Słoikowa od Teściowej to sprawdzony przepis na... ⇖ 491
Zapraszam Was serdecznie do kolejnego przepisu, w którym... ⇖ 435
Najlepszy kompot na zimę to jest ten z mirabelek, który... ⇖ 347
Plasterki kanapkowe na zimę to znakomita propozycja na... ⇖ 319
Chrupiąca, owocowa pokusa to ciasto, które moi bliscy... ⇖ 306
Znakomite na zimę złote ogórki, które świetnie nadają... ⇖ 302