Najnowsze przepisy
2 duże piersi z kurczakaprzyprawy- sól , pieprz biały ,... ⇖ 43
Mizeria stunnigowana, smakuje bombowo!Sezon ogórkowy trwa,... ⇖ 39
Te ciasteczka wyglądem jakoś specjalnie nie zachwycają,... ⇖ 40
Prosty pomysł na obiad, pierś z kurczaka z mozzarellą i... ⇖ 35
Bigos z młodej kapusty to pyszne sezonowe danie, którego... ⇖ 64
Parmezanowe ciastka czyli Low Carb
Zapraszam Parmezan powstal ok. XI – XIII w. Pierwszymi producentami byli zakonnicy benedyktynscy i cystersi. Parmigiano-Reggiano jest serem twardym typu podpuszczkowego, wytwarzanego z mleka krowiego i lezakujacego w solance. Ser pochodzi z polnocnych Wloch z regionu Emilia-Romana i produkowany jest w Parmie, Reggio nell’Emilia i okolicach.
Przepisy z bloga
Zapraszam Sernik na zimno z wloskiej ricotty. Deser, ktoz... ⇖ 802
Zapraszam Kanapka z grzybami, orzeszkami piniowymi,... ⇖ 692
Zapraszam Gulasz z kiszonej kapusty. Przeszukujac internet,... ⇖ 628
Zapraszam Massimo Bottura na dwulecie bloga. Co wspolnego... ⇖ 792