Najnowsze przepisy
Pieczenie chleba na zakwasie zmusza nas do wyhodowania... ⇖ 13
Panna cotta z owocami (jagodami, jeżynami i malinami).... ⇖ 49
Grecka zupa z klopsikami to aromatyczne danie, które... ⇖ 33
Paszteciki z mięsem mielonym
Paszteciki to świetny dodatek do barszczu czerwonego!Można je podawać na ciepło, a także na zimno. Przygotowanie ichto nic skomplikowanego, a efekt z pewnością zadowoli wszystkich was! ;) (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Składniki na ciasto:1/2 kostki drożdży3/4 szklanki mlekałyżeczka cukru i solizioła prowansalskie2 łyżki olejuokoło 400 g...
Przepisy z bloga
Szczerze nie przepadam za szparagami, z kolei mój mąż je... ⇖ 381
Cukinia faszerowana kaszą kuskusz dodatkiem papryki,... ⇖ 595
Lubisz tradycyjne spaghetti carbonara? Jeśli tak, to... ⇖ 549
Ciasto rurociąg to propozycja na ciasto bez pieczenia.... ⇖ 2656
Szakszukaz cukinią to jajka w towarzystwie warzyw takich... ⇖ 447
Sezon na rabarbar trwa. Tym razem przygotowałam ciasto... ⇖ 579