Najnowsze przepisy
Mamoncillo, znany również jako sapodilla, to owoc, który... ⇖ 6
Soki warzywne i owocowe to nie tylko smaczny dodatek do... ⇖ 8
Chrupka z białej czekolady do tortu to chrupiąca warstwa,... ⇖ 14
Przepis na delikatne, wilgotne i puszyste ciasto jogurtowe... ⇖ 22
Wietnamska kawa z phin to coś więcej niż napój – to... ⇖ 17
Ciepłe dni w końcu nadeszły, a co z tym idzie można na... ⇖ 16
Semiwegetarianizm to coraz popularniejsza forma diety,... ⇖ 19
Witajcie kochani moi! Z tej strony Wasza Halinka. Dzisiaj... ⇖ 21
Pasztet bez pieczenia z żurawiną

SKŁADNIKI:pasztet: • 500 g ugotowanego miesa z rosolu (np. wolowe , drobiowe)• 1 cebula• 150 g watrobki drobiowej• 50 g masla• 100 g zurawiny• 2 zabki czosnku• pieprz• sol• olejgalaretka: 500 g mrozonych wisni• 100 g cukru• 50 g zelatyny• JAK TO ZROBIĆ?Watrobke oplucz i oczysc z blon. Żurawine namocz na 10 minut we wrzatku , odcedz i odsacz. Cebule pokroj w piorka , a ...
Przepisy z bloga
Przepisy na czasie
W świecie domowych wypieków i deserów, zielone ciasto... ⇖ 750
Kiedy tylko w sklepach pojawia się rabarbar, to wiem, że... ⇖ 642
Cienki czekoladowy biszkopt, warstwa brzoskwiniowego... ⇖ 626
Szukasz ciekawej i niebanalnej propozycji na sałatkę,... ⇖ 495
Dziś propozycja na coś prostego i pysznego, czyli... ⇖ 387
SKŁADNIKI I PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 366
Najlepsze ciasto z jabłkami Takie szybkie, proste ciasto... ⇖ 293
Udka z air fryera to rewelacyjny sposób na przepyszne... ⇖ 265
Puszyste kluski z serka i kaszy manny Dziś krok po kroku... ⇖ 264