Najnowsze przepisy
Och, jak my uwielbiamy kanapki z tą pastą! Robię ją... ⇖ 17
Kiełbasa żywiecka bez wędzenia Kiełbasa żywiecka bez... ⇖ 18
Przepis na kruche rogaliki nadziane powidłami. Ciasto jest... ⇖ 19
PIECZONE ŻEBERKA W MIODOWEJ GLAZURZE
Przepis na żeberka jest bardzo prosty, a mięso po upieczeniu jest przepyszne, aromatyczne i soczyste z lekką nutą słodyczy i pikanterii. To wszystko za sprawą dodanego do marynaty miodu i ostrej papryki. Kolejnym plusem jest to, że mięso tak naprawdę wystarczy tylko zamarynować a potem włożyć do piekarnika, cała reszta robi się już sama. Prawdziwa uczta. Tak przygotowane...
Przepisy z bloga
Krem z batatów to zupa tylko z kilku składników. Szybka... ⇖ 204
Przed nami majówka, miejmy nadzieję, że pogoda dopisze i... ⇖ 268
Biszkopt kakaowy z tego przepisu jest po upieczeniu bardzo... ⇖ 268
To już ostatnie momenty na przygotowanie domowego zakwasu... ⇖ 307
Mini placki na śniadanieto doskonała propozycja na... ⇖ 315