Najnowsze przepisy
Kanapki z cukinii i parmezanu wyjątkowo przypadły mi do... ⇖ 19
Sorbet Mango & Morela (Ninja Creami NC300EU) Sorbet... ⇖ 19
Lody Pralinowe (Ninja Creami NC300EU) Lody Pralinowe to... ⇖ 18
Burger Aleksa – azjatycki twist w polskim stylu Moja... ⇖ 19
Wprowadzenie do przepisu na ciasto z rabarbarem i owocami... ⇖ 27
Wprowadzenie do Czekoladowego ciasta z dynią Czekoladowe... ⇖ 27
Pieczone pierożki z kapustą i grzybami

Pierogi to tradycyjne świąteczna potrawa, której nie może zabraknąć podczas wigilijnej kolacji. Kruche, nadziane grzybami z lasu i kiszoną kapustą są idealne do świątecznego czerwonego barszczu lub zupy grzybowej.Składniki:Ciasto:500g mąki30g świeżych drożdży 250ml mleka65g masła extra 2 jajka1 łyżeczka soli1 łyżeczka cukruFarsz:50g suszonych grzybów600g kapusty...
Przepisy z bloga
Klasyczna karpatka z chrupiącego ciasta, z aksamitnym... ⇖ 692
Krokiety z dodatkiem szpinaku, nadziewane delikatnym... ⇖ 744
Pachnący tymiankiem delikatny krem z bobu i króla warzyw... ⇖ 734
Szybki w przygotowaniu, pachnący wanilią budyń na bazie... ⇖ 713
Moja wersja potrawy z Kraju Kwitnącej Wiśni złożona z... ⇖ 897
Domowe, szybkie i łatwe w przygotowaniu puszyste ciasto na... ⇖ 869
Chrupiące, lekkie gofry z orzeźwiającymi truskawkami i... ⇖ 832
Przepisy na czasie
Poniżej stary, wypraktykowany w naszej rodzinie od lat... ⇖ 1780
Te ogórki wychodzą niezwykle łagodne w smaku i naprawdę... ⇖ 907
Wprowadzenie do Pasztecików z mięsem i sosem czosnkowym... ⇖ 848
Bób w zupełnie innej odsłonie, ze świeżymi warzywami... ⇖ 575
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 497
Uwielbiam agrest, a w tym roku obrodził bardzo, więc... ⇖ 470