Najnowsze przepisy
Risotto ze szparagami (risotto agli asparagi) to wiosenne i... ⇖ 5
Matko i córko! W posiadaniu takiego weekendu, to ja już... ⇖ 18
Składniki: truskawki świeże 1 kg + z tego odłożyć do... ⇖ 47
SERNICZKI CZEKOLADOWEDzień dobry. Zapraszam was dzisiaj na... ⇖ 38
Grillowane szaszłyki z kiełbasą Proste do przygotowania,... ⇖ 49
Biszkopt, masa truflowa, budyń bananowy z galaretką, a na... ⇖ 91
Ciasto malinowa fantazja bez pieczeniaProste, pyszne... ⇖ 64
Piernik staropolski z marcepanem
Czas nastawic ciasto na piernik!Prawdziwy, tradycyjny smak staropolskiego piernika dojrzewajacego przelozonego marcepanem i powidlami sliwkowymi. Fantastyczny!Skladniki:500g maki20 dag cukru10 dag masla15dag miodu1,5 lyzeczki sody2 jajkaszczypta soli30g przyprawy do piernika80g orzechow25 dag masy marcepanowejsloik gestych powidel sliwkowychcukier puder do posypaniaSposob przygotowan...
Przepisy z bloga
Przepis na ten pasztet to sprawdzona przez lata, rodzinna... ⇖ 440
Gołąbki w klasycznej, tradycyjnej odsłonie z mięsem... ⇖ 414