Najnowsze przepisy
Cukinia faszerowana gyrosem to danie, które z pewnością... ⇖ 16
Przepyszne ciasto. Kiedy przygotowałam je pierwszy raz na... ⇖ 41
Młoda kapusta z boczkiem i ziemniakami to pyszny wiosenny... ⇖ 21
ZAPIEKANKA MAKARONOWACześć moje kochane słoneczka.... ⇖ 27
29.04.2024 Magda Składniki (na 2 duże porcje): pęczek... ⇖ 20
Szukasz pomysłu na szybki i pożywny obiad? Kotleciki z... ⇖ 33
Piernik z powidłami i czekoladą
Piernik staropolski to dla mnie kwintesencja świąt Bożego Narodzenia. To swego rodzaju rytuał, który powtarzam co roku: w połowie listopada zagniatam ciasto na ten dojrzewający piernik, a potem na około siedem dni przed Wigilią piekę go, a następnie po czterech dniach przekładam domowymi kwaśnymi powidłami. W tym roku postanowiłam go nieco zmodyfikować i zamiast samych powideł,...
Przepisy z bloga
Grillowany camembert z borówką Grillowany camembert z... ⇖ 62
Kaszanka z grilla z cebulą i boczkiemKaszanka z grilla z... ⇖ 54
Jemy nie tylko ustami, ale również oczami - jest to... ⇖ 43
Fotograficzne spa na Sycylii, to pięć pełnych wrażeń... ⇖ 15
Ekspresowe jajka faszerowane w 3 kolorach Ekspresowe jajka... ⇖ 97
Kiełbasa z piekarnika podsuszana Kiełbasa z piekarnika... ⇖ 83
Rzeżucha w skorupkach jajek Dekoracje wielkanocne, czyli... ⇖ 68