Najnowsze przepisy
Spaghetti con le Polpette: Włoska Tradycja na Twoim Stole... ⇖ 23
Sałatka z brokułem i serem sałatkowym to idealny pomysł... ⇖ 77
Pierogi z botwinką i koperkowo-orzechowym masełkiem
Domowe pierogi to klasyka polskiej kuchni, która ma tysiące odsłon. Moja propozycja to wiosenne, wypełnione po brzegi farszem ze świeżej i młodej botwiny, polane koperkowo-orzechowym masełkiem, które smakują obłędnie i z pewnością będą hitem każdego stołu.Składniki:Ciasto:500g mąki2-3 łyżki olejuokoło 1 szklanki ciepłej wodyszczypta soliFarsz:2 pęczki botwiny500g sera...
Przepisy z bloga
Klasyczna karpatka z chrupiącego ciasta, z aksamitnym... ⇖ 434
Krokiety z dodatkiem szpinaku, nadziewane delikatnym... ⇖ 513
Pachnący tymiankiem delikatny krem z bobu i króla warzyw... ⇖ 499
Szybki w przygotowaniu, pachnący wanilią budyń na bazie... ⇖ 488
Moja wersja potrawy z Kraju Kwitnącej Wiśni złożona z... ⇖ 659