Najnowsze przepisy
Surówka majówka to pyszna wiosenna i kolorowa surówka,... ⇖ 15
Bardzo smaczne i puszyste ciasto z rabarbarem. Jest proste... ⇖ 10
Ciasto z truskawkami i bezą to świetny przysmak, który... ⇖ 12
Kruche ciasto z rabarbarem i budyniem to idealny dodatek do... ⇖ 16
Tani, sezonowy, pyszny obiad i wszystko w jednym garze. My... ⇖ 12
Pollo a la brasa - kurczak po peruwiańsku
Pollo a la brasa jest bardzo popularnym daniem w kuchni peruwiańskiej i najczęściej serwowanym daniem w Peru.Jest to potrawa z kurczaka pieczonego na rożnie.Receptura została opracowana przez dwóch Szwajcarów w latach 50 - tych XX wieku.Schuler pracował w branży hotelarskiej w Peru. Opracował on specyficzną metodę przyrządzania kurczaka, obserwując technikę przygotowania kurczaka...
Przepisy z bloga
Co to jest kapsalon? już wyjaśniam: Kapsalon to bardzo... ⇖ 21
Nieprzyzwoicie dobre, słodkie, lepkie, wilgotne, czasami... ⇖ 67
Te pyszne, małe pałki kurczakowe piekłam w kombiwarze... ⇖ 27