Najnowsze przepisy
Bardzo wilgotny, sycący i delikatny skrynik bananowy z... ⇖ 20
Pierogi z kaszanką i paloną kaszą gryczaną Uwielbiam... ⇖ 16
Ciasto ze śliwkami i budyniem to wypiek, obok którego nie... ⇖ 33
Pyszna, lekko pikantna zupa, w stylu tajskim. Szybka do... ⇖ 34
Hashimoto i niedobory, które utrudniają życie – jak... ⇖ 7
POTRAWKA Z SERDUSZEK DROBIOWYCH

Odnoszę wrażenie, rozmawiając ze znajomymi, iż podroby w naszym kraju nie cieszą się zbytnią popularnością. No, może wątróbka drobiowa i pasztety z dodatkiem podrobów, ale to chyba byłoby na tyle. Pamiętam czasy, kiedy moja Babcia z zawziętością przygotowywała ozory, cynaderki, żołądki i serca drobiowe, ba, nawet móżdżek wieprzowy, który zresztą był niesamowitym...
Przepisy z bloga
Odnoszę wrażenie, rozmawiając ze znajomymi, iż podroby... ⇖ 475
Kontynuując tematykę przetworów na zimę, z naciskiem na... ⇖ 474
Mamy już październik, więc w większości przypadków... ⇖ 589
Przez wiele lat traktowaliśmy wszelkie zupy po macoszemu.... ⇖ 615
Wytrawne muffinki z suszonymi pomidorami, które dzisiaj... ⇖ 568
Z czym kojarzą się Wam krokiety? Bo mnie ewidentnie z... ⇖ 688
To kolejna receptura, która gościła niegdyś na naszym... ⇖ 736
Warzywa rządzą! Przekonujemy się o tym za każdym razem,... ⇖ 613
Przepisy na czasie
Poniżej stary, wypraktykowany w naszej rodzinie od lat... ⇖ 1847
Te ogórki wychodzą niezwykle łagodne w smaku i naprawdę... ⇖ 938
Wprowadzenie do Pasztecików z mięsem i sosem czosnkowym... ⇖ 878
Bób w zupełnie innej odsłonie, ze świeżymi warzywami... ⇖ 586
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 526