Najnowsze przepisy
Co to jest za atar? Najprościej: znana i używana w kuchni... ⇖ 4
Jeżeli zastanawiasz się jakie zdrowotne właściwości... ⇖ 17
Witajcie mam dla was dziś coś specjalnego a mianowicie... ⇖ 33
Zieleń wybuchła już na całego, a powietrze nieśmiało... ⇖ 21
Miałam skyr na dacie i padającego banana, więc chciałam... ⇖ 39
Pasta Sugo al pesto di rucola – Historia i Pochodzenie.... ⇖ 28
PRL-owy sos musztardowy do mięs i wędlin
[Głosów: 0 Average: 0/5]składniki:250 ml śmietany 18%3 łyżki ostrej musztardy1 cebulasól, pieprz, cukier wykonanie:Cebulę obieramy. Kroimy w drobną kosteczkę. Przelewamy gorącą wodą. Wszystkie składniki mieszamy ze sobą. Doprawiamy do smaku solą, pieprzem oraz opcjonalnie cukrem. Podajemy do wędlin i mięs.
Przepisy z bloga
składniki:12 cienkich plasterków kiełbasy krakowskiej... ⇖ 84
składniki:1 słoik selera konserwowego1 puszka ananasa1... ⇖ 63
składniki na ciasto na rurki:500 g mąki250 g masła,... ⇖ 1515