Najnowsze przepisy
Pomysł na tą bezglutenową, kolorową pieczeń chodził... ⇖ 21
Wędzone tofu Wędzone tofu - prosty przepisWegańska i... ⇖ 15
Kiwi to owoc, który zaskakuje swoją intensywną zielenią... ⇖ 20
Gulaszowa z indykiem i batatami to pyszne, rozgrzewające... ⇖ 17
Przepis na pyszne pulpety w sosie pomidorowym z makaronem... ⇖ 16
Prosciutto E Melone

Zapraszam Szynka i melon to prawdopodobnie najbardziej stereotypowe wloskie antipasti w historii. Ale jest to rowniez bardzo stara kombinacja z korzeniami siegajacymi 2. wieku naszej ery. Wedlug La Cucina Italiana Pochodzenie peklowanej szynki i melona mozna przypisac teoriom doktora Galeno, ktory zyl w 2. wieku naszej ery. Galeno, byl przekonany, ze kazda istota zostala stworzona... Czytaj dalej
Przepisy z bloga
Zapraszam Sernik na zimno z wloskiej ricotty. Deser, ktoz... ⇖ 1010
Zapraszam Kanapka z grzybami, orzeszkami piniowymi,... ⇖ 923
Zapraszam Gulasz z kiszonej kapusty. Przeszukujac internet,... ⇖ 849
Zapraszam Massimo Bottura na dwulecie bloga. Co wspolnego... ⇖ 1033
Zapraszam Zapiekany baklazana w sosie pomidorowym z... ⇖ 819
Zapraszam Wedzony czosnek sloniowy. Czym jest? Mogloby sie... ⇖ 849
Przepisy na czasie
Poniżej stary, wypraktykowany w naszej rodzinie od lat... ⇖ 1826
Te ogórki wychodzą niezwykle łagodne w smaku i naprawdę... ⇖ 925
Wprowadzenie do Pasztecików z mięsem i sosem czosnkowym... ⇖ 860
Bób w zupełnie innej odsłonie, ze świeżymi warzywami... ⇖ 579
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 511
Uwielbiam agrest, a w tym roku obrodził bardzo, więc... ⇖ 488