Najnowsze przepisy
Risotto to pyszna włoska klasyka,które sprawia, że ryż... ⇖ 19
SUROWIEC-boczek 4 kg-szynka 3 kg-karkówka 3kgPRZYPRAWY I... ⇖ 25
Ciasto bez pieczenia, które zobaczyłam na YouTube na... ⇖ 42
Proziaki
Proziaki to rodzaj pieczywa/bułeczek na sodzie, wywodzących się z regionu Bieszczad. Jest to stara receptura, wg której proziaki przygotowywało się na gorących blachach na kuchni kaflowej opalanej drewnem. Większość z nas zapewne pamięta proziaki z dzieciństwa, bo mimo, że przepis wywodzi się z kuchni bieszczadzkiej, to rozprzestrzenił się po całym kraju. Ja również pamiętam...
Przepisy z bloga
Sernik gotowany to jedno z moich ulubionych ciast i deser... ⇖ 115
Lipiec i sierpień to nie tylko miesiące wakacyjne, ale... ⇖ 555
Dawno już nie wstawiałam żadnych nowych przepisów na... ⇖ 375
Sezon na truskawki trwa w najlepsze, więc na moim blogu... ⇖ 523