Najnowsze przepisy
Ciasto biszkoptowe orzechoweNieduże ciasto biszkoptowe o... ⇖ 18
Krem pomarańczowy z mascarpone i kremówkiProsty krem z... ⇖ 10
Szakszuka, pyszne danie kuchni arabskiej ale czemu nie... ⇖ 21
Smażone jajka na sadzone podane z ziemniakami i surówką... ⇖ 27
Dzisiaj chciałabym zaproponować Wam przepis na słodkie... ⇖ 40
Przepis ze strony supermarketu Morrisons.Składniki:(na... ⇖ 18
Puchata babka cytrynowa
Przepis na intensywnie cytrynową, bardzo puszystą babę o aromacie cytryny. Dodatkowo wypiek jest wilgotny i długo zachowuje świeżość dzięki dodatkowi oleju w recepturze. Czas przygotowania: 20 min Czas pieczenia: 45 min SKŁADNIKI (na dwie babki w formach o pojemności ok. 600 ml każda lub jedną w formie o poj. 1,2-1,5 l) 4 jajka L 1 szklanka cukru (220 g) szczypta soli 1 szklanka oleju (250 ml) skórka otarta z 1 cytryny sok wyciśnięty z 1/2 cytryny 360 g mąki (2 i 1/4...
Przepisy z bloga
Ciasto wiśniowa chmurka to przepis obowiązkowy dla osób... ⇖ 86
Przepis na intensywnie cytrynową, bardzo puszystą babę o... ⇖ 81
Bardzo prosty przepis na biszkopt bez oddzielania żółtek... ⇖ 109