Najnowsze przepisy
Przepis na ciasto półkruche z rabarbarem i truskawkami to... ⇖ 11
Ostatnio praca zawodowa zdominowała moje życie. Niektóre... ⇖ 35
Tosty francuskie z bananami i sosem orzechowym to proste i... ⇖ 26
Ten przepis na sernik z rabarbarem i galaretką po prostu... ⇖ 25
Sałatka z rukolą i oliwkamiSałatka doskonała do obiadu,... ⇖ 24
Szukasz pomysłu na elegancki i wyjątkowy obiad? Ten... ⇖ 46
Racuchy na słono
SKŁADNIKI250g kefiru, jogurtu lub maślanki200g mąki1 łyżeczka cukrupół łyżeczki sodypół łyżeczki soli1 jajko100g pokrojonej wędlinyolej do smażeniaSPOSÓB PRZYGOTOWANIA Wszystkie składniki powinny być w temperaturze pokojowej. Można delikatnie podgrzać kefir lub maślankę wstawiając opakowanie do pojemnika z podgrzaną wodą. Do letniego kefiru wbić jajko i roztrzepać...
Przepisy z bloga
Buleczki razowe nadziewane wedlina, groszkiem i seremPyszne... ⇖ 662
Zrazy wołowe nadziewane białą kiełbasąMoje ulubione... ⇖ 354