Najnowsze przepisy
Ciasto stracciatella z truskawkami to idealna propozycja... ⇖ 1
Proste, smaczne i puszyste racuchy z truskawkami. Idealne... ⇖ 1
Chcesz pozbyć się zbędnych kilogramów? Detoks sokowy to... ⇖ 21
Zapraszam Was serdecznie do mojego najnowszego wpisu na... ⇖ 21
Schab wieprzowy wędzony.
Pyszny, wędzony wieprzowy schab, uwędzony metodą garnkową, 3 godziny, w temperaturze 50-60 stopni Celsjusza i 30 minut, w temperaturze 80 stopni Celsjusza (podpiekanie). Do wędzenia użyto zrębków olcha/buk.Surowiec:Schab wieprzowy bez kości z tłuszczykiem 1,4 kgczosnek pół główkiliście laurowe 6ziele angielskie 10 ziarenpeklosól 80 gramcukier 10 gramwoda 1000 mlPeklowanie na...
Przepisy z bloga
Bardzo smaczne naleśniki z serem, idealne na śniadanie. Z... ⇖ 50
Smażone kotlety schabowe, panierowane w mące, bułce... ⇖ 38
Z podanego poniżej surowca wykonałem 2 salcesony. Bardzo... ⇖ 62
Bardzo smaczny kolejny chleb pszenny upieczony na żytnim... ⇖ 50
Podwójnie panierowany filet z kurczaka, usmażony i podany... ⇖ 38
Smażone jajka na sadzone podane z ziemniakami i surówką... ⇖ 62