Najnowsze przepisy
Makaron z łososiem i suszonymi pomidorami smakuje zawsze... ⇖ 25
Cześć!Dzisiaj robimy tradycyjną szarlotkę z termorobota... ⇖ 14
Zupa szczawiowa to klasyczne danie kuchni polskiej, cenione... ⇖ 30
SERNIK NA KRUCHYM SPODZIE
Sernik, ktory kroluje u nas praktycznie od zawsze. I mimo roznych eksperymentow, testowania innych sernikow, zawsze w koncu wracamy do tego. Serniczek idealny. Delikatny, puszysty, wprost rozplywajacy sie w ustach.Na wielkie okazje ale takze i bez nich, wtedy robie go po prostu w mniejszej blaszce, z 2/3 porcji, tj.z 1 kg sera. To jest porcja idealna na weekend dla takiej zarlo...
Przepisy z bloga
Słynna wuzetka, dzisiaj w wersji mini. Ostatnio królują... ⇖ 297
Papryka faszerowana mielonym mięsem, z dodatkiem ryżu,... ⇖ 200
Rogaliki mleczne, maślane, na kleiku tangzhong, są lekkie... ⇖ 433
Ulubiony chleb mojej najmłodszej córki- żytni 3-fazowy z... ⇖ 436