Najnowsze przepisy
Risotto to pyszna włoska klasyka,które sprawia, że ryż... ⇖ 34
SUROWIEC-boczek 4 kg-szynka 3 kg-karkówka 3kgPRZYPRAWY I... ⇖ 40
Ciasto bez pieczenia, które zobaczyłam na YouTube na... ⇖ 56
Skórka pomarańczowa
3 pomarancza4 lyzki cukruPomarancze dokladnie myje. Najlepiej zrobic to w cieplej wodzie, potem zimnej. Nastepnie scieram na tarce na drobnych oczkach skorke. Robie to stopniowo na przyklad po 3 sztuki dziennie ktore jestem potem wstanie zjesc. Skorke wsypuje do sloiczka zasypuje cukrem i do lodowki wstawiam. Nastepnego dnia znowu mozna zetrzec trzy sztuki zasypac cukrem i do lodowki. Skorka jest...
Przepisy z bloga
Wiosenny pasztet z jajek z groszkiem będzie królował w... ⇖ 481
Chińskie bułeczki bao buns puszyste, leciutkie. Zrobiłam... ⇖ 266
Obiad który zrobimy w 40 minut. Dorsz w sosie pomidorowym... ⇖ 431
Polędwicę przygotujecie bardzo szybko. Wystarczy tylko... ⇖ 282
Orientalne smaki którym się nie oprzecie.Łosoś i dorsz... ⇖ 258