Najnowsze przepisy
Wprowadzenie do ciasta marcepanowego z owocami Ciasto... ⇖ 5
Wprowadzenie do Wielkanocnej babki z lukrem Wielkanocna... ⇖ 6
Wprowadzenie do malinowej babki czekoladowej Dlaczego warto... ⇖ 5
W sytuacji zagrożenia życia lub zdrowia niezwykle ważna... ⇖ 10
Fit TIRAMISU i kulinarne show w domowej kuchni Dziś biorę... ⇖ 17
Smalec z bobu

Ciekawa alternatywa dla tych, ktorzy mies nie jadaja. Nam bardzo posmakowala. Idealny zamiennik „smarowidla” do chleba.Skladniki500 g bobu100 ml oleju z pestek winogron2 cebule2 zabki czosnku2 lyzki oleju z pestek winogron do smazeniasol, pieprzPrzygotowanieBob gotujemy do miekkosci, odcedzamy i studzimy. Obieramy, blendujemy z olejem.Cebule i czosnek siekamy. Smazymy na rozgrzanym oleju. Doda...
Przepisy z bloga
Dodatkowa obróbka w postaci pieczenia, przenosi danie na... ⇖ 84
Nie jest to post sponsorowany, a jednie sugestia dotycząca... ⇖ 53
Kiedy mam ataki na gotowanie, a to zdarza się zazwyczaj w... ⇖ 87
Pomysł na treściwe bezmięsne danie. Od razu zaznaczę,... ⇖ 90
Przepisy na czasie
Poniżej stary, wypraktykowany w naszej rodzinie od lat... ⇖ 1750
Te ogórki wychodzą niezwykle łagodne w smaku i naprawdę... ⇖ 882
Wprowadzenie do Pasztecików z mięsem i sosem czosnkowym... ⇖ 839
Bób w zupełnie innej odsłonie, ze świeżymi warzywami... ⇖ 567
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 482
Uwielbiam agrest, a w tym roku obrodził bardzo, więc... ⇖ 459