Najnowsze przepisy
Schab gotowany z ziołamiSchab gotowany w aromatycznym... ⇖ 21
Szarpana wieprzowina
Mięso z łopatki wieprzowej marynowane przez 24 godziny, a następnie pieczone przez 5 godzin w niskiej temperaturze. Podajemy jako mięso obiadowe do surówki czy frytek (np. z selera), ale możemy użyć także do burgera! Pyszne, dobrze doprawione i kruche!Składniki:1700 g mięsa z łopatki wieprzowej,1/4 szklanki oleju,łyżeczka słodkiej papryki,łyżeczka czosnku w proszku,pół...
Przepisy z bloga
Pyszna sałatka z ananasem, fasolką czerwoną, papryką,... ⇖ 58
Ciasto na serkach homogenizowanych z dodatkiem malin - u... ⇖ 48
Pyszne ciasto z serków homogenizowanych, bez pieczenia, z... ⇖ 177
Roladki z szynki konserwowej z serkiem kanapkowym, jajkiem,... ⇖ 1481
Szybka sałatka z makaronem, małymi pomidorkami, szynką... ⇖ 56
Sałatka z jajkami, groszkiem konserwowym oraz porem i... ⇖ 256
Pyszna, krucha szynka duszona w sosie własnym. Prosty,... ⇖ 55