Najnowsze przepisy
Lodówka to serce każdej kuchni - nie tylko przechowuje... ⇖ 15
Witam Kochani! W sezonie na młodą kapustę polecam szybki... ⇖ 15
Dzisiaj zapraszam na chrupiące ptysie, które wypełnimy... ⇖ 24
Ciasto Truskawkowa Zachcianka to pyszny i efektowny wypiek,... ⇖ 94
Chcesz wiedzieć jaką moc ma Zdrowotna nalewka z kwiatów... ⇖ 22
Marynata do polędwiczek wieprzowych Delikatne mięso z... ⇖ 37
Tylna golonka z chlebem i chrzanem.
Pyszna golonka, ugotowana, podana z pieczywem i chrzanem.Składniki:tylna golonka 1 szt.liście laurowe 3 szt.ziele angielskie 5-6 szt.sól 1 łyżka stołowaWykonanie:Wymytą, oczyszczoną golonkę wkładamy do garnka, zalewamy wodą, solimy. Gotujemy 2 godziny. Podczas gotowania zdejmujemy szumowiny. Po zdjęciu szumowin dodajemy liście laurowe i ziele angielskie. Gotujemy do miękkości...
Przepisy z bloga
Bardzo smaczne naleśniki z serem, idealne na śniadanie. Z... ⇖ 55
Smażone kotlety schabowe, panierowane w mące, bułce... ⇖ 43
Z podanego poniżej surowca wykonałem 2 salcesony. Bardzo... ⇖ 66
Bardzo smaczny kolejny chleb pszenny upieczony na żytnim... ⇖ 55
Podwójnie panierowany filet z kurczaka, usmażony i podany... ⇖ 43