Najnowsze przepisy
Zapraszam Was serdecznie do mojego najnowszego wpisu na... ⇖ 5
Jakie desery w pucharkach z bitą śmietaną warto zrobić?... ⇖ 15
Banalny serniczek z dodatkiem świeżego granatu od... ⇖ 18
U nas wypieki pod znakiem rabarbaru. Jest jeszcze kilka... ⇖ 24
Pyszny pomysł na rewelacyjne śniadanie, jajka inaczej....... ⇖ 22
Veg manchurian – test patelni tytanowej WOLL
Dobrej jakości patelnia, która na pewno posłuży nam przez wiele lat to podstawa w każdej kuchni. Ale jaką wybrać aby spełniła nasze oczekiwania? I czy warto zainwestować w droższą? Dzisiaj przetestuję patelnię tytanową marki Woll, która wzbudziła moje ogromne zainteresowanie. Sprawdźmy czy rzeczywiście ma tyle zalet jakie gwarantuje producent. Patelnia Woll Diamond Pro to...
Przepisy z bloga
Tiramisù alla nocciola to orzechowa wersja klasycznego... ⇖ 27
Risotto ze szparagami (risotto agli asparagi) to wiosenne i... ⇖ 94
Tosty francuskie z bananami i sosem orzechowym to proste i... ⇖ 64