Najnowsze przepisy
ZAPIEKANKA MAKARONOWACześć moje kochane słoneczka.... ⇖ 16
29.04.2024 Magda Składniki (na 2 duże porcje): pęczek... ⇖ 13
Szukasz pomysłu na szybki i pożywny obiad? Kotleciki z... ⇖ 31
Szybkie i proste do przygotowania, bezproblemowe i tylko z... ⇖ 21
Sos tzatziki z polskim akcentem Doskonały do mięs z... ⇖ 27
Wieprzowina
Wieprzowina to mięso pozyskiwane ze świni domowej. Do obróbki kulinarnej są przeznaczone sztuki o wadze średnio ok. 100kg. Rasy świń możemy podzielić na typy użytkowe: mięsny (o największym znaczeniu gospodarczym), mięsno-tłuszczowy, słoninowy, smalcowy. Obecnie podejmowane są próby przekształcania ras tłuszczowo-mięsnych na mięsne, a rasy słoninowe powoli znikają z...
Przepisy z bloga
Świeżo wyciskany sok z pomarańczy Sok pomarańczowy to... ⇖ 45
Spaghetti aglio, olio e peperoncino Spaghetti aglio, olio e... ⇖ 264
Wściekły pies Na świecie znany jako Mad Dog, jak każdy... ⇖ 420
KOTLET SCHABOWY Jest to chyba najbardziej charakterystyczne... ⇖ 535
PIECZONA PERLICZKA Sama perliczka pochodzi z Afryki, lecz... ⇖ 439