Najnowsze przepisy
Risotto to pyszna włoska klasyka,które sprawia, że ryż... ⇖ 28
SUROWIEC-boczek 4 kg-szynka 3 kg-karkówka 3kgPRZYPRAWY I... ⇖ 35
Ciasto bez pieczenia, które zobaczyłam na YouTube na... ⇖ 48
Znane imiona na talerzu - Beef Stroganoff...
[zdjęcie]Po polsku (nieco błędnie): Strogonow , albo Boeuf Stroganow , czyli rosyjskie danie z podsmażanych kawałków wołowiny w sosie musztardowo-śnietanowym (z kwaśnej śmietany). Danie powstało w połowie XIX wieku w Rosji i stało się popularne na całym świecie, ze znaczącymi zmianami oryginału. Wiele wariantów zawiera grzyby.Danie zostało nazwane dla jednego z członków...
Przepisy z bloga
Co to jest za atar? Najprościej: znana i używana w kuchni... ⇖ 53
Przepis ze strony supermarketu Morrisons.Składniki:(na... ⇖ 47
Przepis z nieocenionej BBC Good Food.Składniki:(na 4-6... ⇖ 65
[zdjęcie]Mieszana sałatka, robiona zwykle z siekanego... ⇖ 56
Przepis ze strony BBC.Składniki:(kwadratowa blaszka 23cm,... ⇖ 70