1 września 2012
Źródło: https://majaskorupska.blogspot.com/2012/09/1-wrzesnia-2012.html
Bardzo lubię warsztaty kulinarne. Dają napęd, pomysły, no i okazję do poznania pasjonatów gotowania.Parę dni temu wzięłam udział w warsztatach pod hasłem kuchnia hiszpańska. Bardzo lubię tę kuchnię, ale jest wiele potraw, nazwy których są popularne, a ja nie umiałam ich ugotować. Teraz już umiem ugotować paellę czy hiszpańską tortillę.Tortilla powinna nam być...
Najnowsze przepisy
Curry z kurczakiem i szpinakiem to prosty, szybki i bardzo... ⇖ 22
Spaghetti Aglio Olio w 10 Minut – Sekretny Trik na... ⇖ 17
Przepisy z bloga
Jeżeli jesteście bananożercami jak ja, te post jest dla... ⇖ 555
Galette to moje ulubione ciasto. Jest to tarta francuska,... ⇖ 512
Cukinia obrodziła, potrzebne są pomysły i przepisy na... ⇖ 591
Włosi są mistrzami w antipasti, prościutkich mini... ⇖ 497
Zaczęłam przygotowania do nowych warsztatów, tym razem z... ⇖ 484
Zawsze lubiłam tarty kruche z owocami czy konfiturami, ale... ⇖ 534
To chyba najbardziej, no może po moussace greckie danie.... ⇖ 573
Dzisiaj trudno mi to sobie wyobrazić, że był czas, dawno... ⇖ 527
Eugenio Gollini był utalentowanym cukiernikiem z małego... ⇖ 577
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 796
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 710
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 671
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 406
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 323
Likier idealny dla wielbicieli i smakoszy kawy. Jest bardzo... ⇖ 312









































