1 września 2012
Źródło: https://majaskorupska.blogspot.com/2012/09/1-wrzesnia-2012.html
Bardzo lubię warsztaty kulinarne. Dają napęd, pomysły, no i okazję do poznania pasjonatów gotowania.Parę dni temu wzięłam udział w warsztatach pod hasłem kuchnia hiszpańska. Bardzo lubię tę kuchnię, ale jest wiele potraw, nazwy których są popularne, a ja nie umiałam ich ugotować. Teraz już umiem ugotować paellę czy hiszpańską tortillę.Tortilla powinna nam być...
Najnowsze przepisy
Makaron z cukinią i pomidorami– szybki, lekki i pyszny... ⇖ 8
Proste danie z udek drobiowych marynowanych w przyprawach,... ⇖ 14
Ubita feta to puszysty i delikatny dip, który doskonale... ⇖ 14
Wegetariański smalec z fasoli z cebulką i jabłkiem to... ⇖ 15
Sałatka z tuńczykiem i makaronem Jeśli szukasz pomysłu... ⇖ 9
Przepisy z bloga
Jeżeli jesteście bananożercami jak ja, te post jest dla... ⇖ 554
Galette to moje ulubione ciasto. Jest to tarta francuska,... ⇖ 509
Cukinia obrodziła, potrzebne są pomysły i przepisy na... ⇖ 589
Włosi są mistrzami w antipasti, prościutkich mini... ⇖ 495
Zaczęłam przygotowania do nowych warsztatów, tym razem z... ⇖ 483
Zawsze lubiłam tarty kruche z owocami czy konfiturami, ale... ⇖ 533
To chyba najbardziej, no może po moussace greckie danie.... ⇖ 571
Dzisiaj trudno mi to sobie wyobrazić, że był czas, dawno... ⇖ 521
Eugenio Gollini był utalentowanym cukiernikiem z małego... ⇖ 573
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 703
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 560
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 254
Likier idealny dla wielbicieli i smakoszy kawy. Jest bardzo... ⇖ 244
Bardzo aromatyczny kurczak, który znakomicie sprawdzi się... ⇖ 205









































