Najnowsze przepisy
Zobacz moje zestawienie ciast i słodkości idealnych na... ⇖ 4
Faszerowane udka młodą kapustą to wyrafinowane danie,... ⇖ 3
Chlebek ziołowy odrywany to idealny przepis na majówkę!... ⇖ 72
Cukinia Kala Namak Cukinia, taka z grilla to chyba moje... ⇖ 51
Namelaka czekoladowa to niezwykle kremowy krem do tortu i... ⇖ 75
10 czerwca 2012
Dzisiaj dalszy ciąg wrażeń z warsztatów kulinarnych w Spocie...Wczorajsze warsztaty prowadził Grzegorz Łapanowskiw asyście Sebastiana Gołębiowskiego.Bardzo podoba mi się filozofia Grzegorza, czyli żyję by jeść, gotuję by żyć , a wszystko sprowadza się do tego, aby jedzenie było pyszne i doskonałe jakościowo. Powinniśmy gotować zdrowo, wykorzystując podukty lokalne i...
Przepisy z bloga
Jeżeli jesteście bananożercami jak ja, te post jest dla... ⇖ 251
Galette to moje ulubione ciasto. Jest to tarta francuska,... ⇖ 181
Cukinia obrodziła, potrzebne są pomysły i przepisy na... ⇖ 255
Włosi są mistrzami w antipasti, prościutkich mini... ⇖ 204
Zaczęłam przygotowania do nowych warsztatów, tym razem z... ⇖ 177
Zawsze lubiłam tarty kruche z owocami czy konfiturami, ale... ⇖ 234