10 czerwca 2012

Dzisiaj dalszy ciąg wrażeń z warsztatów kulinarnych w Spocie...Wczorajsze warsztaty prowadził Grzegorz Łapanowskiw asyście Sebastiana Gołębiowskiego.Bardzo podoba mi się filozofia Grzegorza, czyli żyję by jeść, gotuję by żyć , a wszystko sprowadza się do tego, aby jedzenie było pyszne i doskonałe jakościowo. Powinniśmy gotować zdrowo, wykorzystując podukty lokalne i...
Najnowsze przepisy
Placuszki bananowe z musem dyniowym to pyszne, delikatne i... ⇖ 15
11.10.2025 Magda To śniadanie to mój ukłon w stronę... ⇖ 12
Sos do potrawki to dla wielu kucharzy domowych temat rzeka.... ⇖ 23
Banalne placuszki bananowe z wykorzystaniem cukierków z... ⇖ 19
Przepisy z bloga
Jeżeli jesteście bananożercami jak ja, te post jest dla... ⇖ 539
Galette to moje ulubione ciasto. Jest to tarta francuska,... ⇖ 489
Cukinia obrodziła, potrzebne są pomysły i przepisy na... ⇖ 571
Włosi są mistrzami w antipasti, prościutkich mini... ⇖ 482
Zaczęłam przygotowania do nowych warsztatów, tym razem z... ⇖ 453
Zawsze lubiłam tarty kruche z owocami czy konfiturami, ale... ⇖ 518
To chyba najbardziej, no może po moussace greckie danie.... ⇖ 553
Dzisiaj trudno mi to sobie wyobrazić, że był czas, dawno... ⇖ 502
Eugenio Gollini był utalentowanym cukiernikiem z małego... ⇖ 558
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 740
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 253
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 217
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 156
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 154