12 sierpnia 2012
Źródło: https://majaskorupska.blogspot.com/2012/08/12-sierpnia-2012.html
Dzisiaj parę słów o śliwkach i tarcie.Wiem, o śliwkach już było i tarta to też temat lekko zużyty. Ale co z tego? Kiedy i bez jednego i drugiego nie da się żyć.Kiedy nie mam pomysłu na kolację, a chcę żeby była bardzo dobra, to najlepszym rozwiązaniem jest tarta. Zawsze się udaje, jest efektowna i nieodmiennie wzbudza entuzjazm tych, dla których gotujesz, czy to goście czy...
Najnowsze przepisy
Wołowina po marokansku z Fasolką i Ziemniakami -Marqa... ⇖ 11
Carpaccio to danie, które uchodzi za kwintesencję... ⇖ 19
Stary, sprawdzony przepis na kokosanki w polewie! Kokosanki... ⇖ 31
Dziś przepis na nietypowe buraczki .Buraczki po ukraińsku... ⇖ 25
Kiedy przygotowuję lekki deser z jabłek z cynamonem, od... ⇖ 21
Przepisy z bloga
Jeżeli jesteście bananożercami jak ja, te post jest dla... ⇖ 561
Galette to moje ulubione ciasto. Jest to tarta francuska,... ⇖ 520
Cukinia obrodziła, potrzebne są pomysły i przepisy na... ⇖ 608
Włosi są mistrzami w antipasti, prościutkich mini... ⇖ 502
Zaczęłam przygotowania do nowych warsztatów, tym razem z... ⇖ 492
Zawsze lubiłam tarty kruche z owocami czy konfiturami, ale... ⇖ 543
To chyba najbardziej, no może po moussace greckie danie.... ⇖ 585
Dzisiaj trudno mi to sobie wyobrazić, że był czas, dawno... ⇖ 541
Eugenio Gollini był utalentowanym cukiernikiem z małego... ⇖ 585
Przepisy na czasie
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 418
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 316
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 309
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 262
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 205
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 188
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 183
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 159
Przepyszna ryba po grecku w ekspresowej wersji dla... ⇖ 142
Ciasto Niespodzianka Markizy to elegancki, warstwowy deser,... ⇖ 116









































