12 sierpnia 2012
Źródło: https://majaskorupska.blogspot.com/2012/08/12-sierpnia-2012.html
Dzisiaj parę słów o śliwkach i tarcie.Wiem, o śliwkach już było i tarta to też temat lekko zużyty. Ale co z tego? Kiedy i bez jednego i drugiego nie da się żyć.Kiedy nie mam pomysłu na kolację, a chcę żeby była bardzo dobra, to najlepszym rozwiązaniem jest tarta. Zawsze się udaje, jest efektowna i nieodmiennie wzbudza entuzjazm tych, dla których gotujesz, czy to goście czy...
Najnowsze przepisy
Domowa tortilla pszenna – prosty przepis, który warto... ⇖ 11
Paszteciki wigilijne to nieodłączny element świątecznej... ⇖ 15
Nie zdążyłyśmy upiec piernika na święta, nie szkodzi!... ⇖ 15
Pulled beef, który robi efekt „food trucka” w domowej... ⇖ 5
Barszcz czerwony z uszkami Wigilijny barszcz czerwony od... ⇖ 21
Pierś z indyka duszona to doskonały pomysł na smaczny i... ⇖ 20
Przepisy z bloga
Tymi ciasteczkami przerwałam pisanie bloga, nimi otwieram... ⇖ 35
Jeżeli jesteście bananożercami jak ja, te post jest dla... ⇖ 568
Galette to moje ulubione ciasto. Jest to tarta francuska,... ⇖ 525
Cukinia obrodziła, potrzebne są pomysły i przepisy na... ⇖ 618
Włosi są mistrzami w antipasti, prościutkich mini... ⇖ 507
Zaczęłam przygotowania do nowych warsztatów, tym razem z... ⇖ 496
Zawsze lubiłam tarty kruche z owocami czy konfiturami, ale... ⇖ 547
To chyba najbardziej, no może po moussace greckie danie.... ⇖ 590
Dzisiaj trudno mi to sobie wyobrazić, że był czas, dawno... ⇖ 554
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1704
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 996
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 682
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 596
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 572
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 539
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 471
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 470
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 446









































