15 listopada 2012
Źródło: https://majaskorupska.blogspot.com/2012/11/15-listopada-2012.html
Jakiś czas temu wzięłam udział w warsztatach kulinarnych prowadzonych przez Marcina Budynka, od którego dowiedziałam się o istnieniu Polskiej Akademii Kulinarnej i warsztatach przez nią organizowanych.W magazynie Polska gotuje znalazłam z kolei informację o konkursie organizowanym przez portal Polska gotuje, z którym Akademia jest związana.Konkurs dotyczył potrawy z ziemniaka....
Najnowsze przepisy
Wiesz, dlaczego jedna kawa smakuje jak czekolada, a inna... ⇖ 10
Pierniczki jogurtowe to idealna propozycja dla wszystkich,... ⇖ 18
Pierogi z kapustą i grzybami to taki klasyk, którego nie... ⇖ 11
W prostocie siła!Klasyk w odcukrzonym wydaniuUprzejmie... ⇖ 18
Artykuł sponsorowany – treść i zdjęcia dostarczone... ⇖ 12
Uwielbiam te pierniczki bez cukru! Są delikatne i kruche,... ⇖ 16
Przepisy z bloga
Jeżeli jesteście bananożercami jak ja, te post jest dla... ⇖ 561
Galette to moje ulubione ciasto. Jest to tarta francuska,... ⇖ 519
Cukinia obrodziła, potrzebne są pomysły i przepisy na... ⇖ 606
Włosi są mistrzami w antipasti, prościutkich mini... ⇖ 502
Zaczęłam przygotowania do nowych warsztatów, tym razem z... ⇖ 492
Zawsze lubiłam tarty kruche z owocami czy konfiturami, ale... ⇖ 543
To chyba najbardziej, no może po moussace greckie danie.... ⇖ 585
Dzisiaj trudno mi to sobie wyobrazić, że był czas, dawno... ⇖ 539
Eugenio Gollini był utalentowanym cukiernikiem z małego... ⇖ 585
Przepisy na czasie
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 378
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 280
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 255
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 229
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 181
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 166
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 114
Domowe pralinki są smaczne, łatwe do zrobienia i... ⇖ 74









































