15 listopada 2012
Źródło: https://majaskorupska.blogspot.com/2012/11/15-listopada-2012.html
Jakiś czas temu wzięłam udział w warsztatach kulinarnych prowadzonych przez Marcina Budynka, od którego dowiedziałam się o istnieniu Polskiej Akademii Kulinarnej i warsztatach przez nią organizowanych.W magazynie Polska gotuje znalazłam z kolei informację o konkursie organizowanym przez portal Polska gotuje, z którym Akademia jest związana.Konkurs dotyczył potrawy z ziemniaka....
Najnowsze przepisy
Błyskawiczna fasolka po bretońsku Szybkie, proste i... ⇖ 13
Uwierzycie, że jest już druga połowa Listopada?Nie raz... ⇖ 21
Makowiec z kremem czekoladowym to wilgotne, aromatyczne i... ⇖ 26
Są takie dania, które podczas gotowania przenoszą nas... ⇖ 21
Takie kulebiaki robię obowiązkowo na Wigilię i święta.... ⇖ 18
Mrożonkę z zupy kalafiorowej FRoSTA można wykorzystać w... ⇖ 26
Przepisy z bloga
Jeżeli jesteście bananożercami jak ja, te post jest dla... ⇖ 557
Galette to moje ulubione ciasto. Jest to tarta francuska,... ⇖ 515
Cukinia obrodziła, potrzebne są pomysły i przepisy na... ⇖ 598
Włosi są mistrzami w antipasti, prościutkich mini... ⇖ 499
Zaczęłam przygotowania do nowych warsztatów, tym razem z... ⇖ 486
Zawsze lubiłam tarty kruche z owocami czy konfiturami, ale... ⇖ 537
To chyba najbardziej, no może po moussace greckie danie.... ⇖ 576
Dzisiaj trudno mi to sobie wyobrazić, że był czas, dawno... ⇖ 532
Eugenio Gollini był utalentowanym cukiernikiem z małego... ⇖ 582
Przepisy na czasie
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1033
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 851
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 826
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 746
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 450
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 366
Likier idealny dla wielbicieli i smakoszy kawy. Jest bardzo... ⇖ 350









































