17 września 2012
Źródło: https://majaskorupska.blogspot.com/2012/09/17-wrzesnia-2012.html
Pisałam o sezonie dyniowym, który się już zaczął.Zaingurowałam go pasztecikami z dynią i muszę kontynuować ten temat, czy tego chcę, czy nie.Problem z dynią jest taki, że zwykle jest duża! Trudno się z nią uporać ot tak, trzeba się dyni poświęcić.Moja dynia, jak jej się dobrze przyjrzeć, jest chyba odmianą Hokkaido, czyli obecnie chyba najpopularniejszą, i to ogromny...
Najnowsze przepisy
Kiedy byłem w trasie przez Mazury, zatrzymałem się na... ⇖ 5
Szybkie Fit Pierniczki bez Leżakowania(*SERIA FIT*)Te... ⇖ 7
Fit Ciasteczka Pumpkin Spice do Drewnianych Foremek(*SERIA... ⇖ 11
Jabłecznik w zdrowszej wersji bo część zwykłej mąki... ⇖ 11
Przepisy z bloga
Jeżeli jesteście bananożercami jak ja, te post jest dla... ⇖ 551
Galette to moje ulubione ciasto. Jest to tarta francuska,... ⇖ 504
Cukinia obrodziła, potrzebne są pomysły i przepisy na... ⇖ 582
Włosi są mistrzami w antipasti, prościutkich mini... ⇖ 492
Zaczęłam przygotowania do nowych warsztatów, tym razem z... ⇖ 463
Zawsze lubiłam tarty kruche z owocami czy konfiturami, ale... ⇖ 530
To chyba najbardziej, no może po moussace greckie danie.... ⇖ 568
Dzisiaj trudno mi to sobie wyobrazić, że był czas, dawno... ⇖ 518
Eugenio Gollini był utalentowanym cukiernikiem z małego... ⇖ 570
Przepisy na czasie
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 37
Jesień może być piękna nawet w kuchni. Stary przepis... ⇖ 36
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 29
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 22





































