21 lipca 2012
Źródło: https://majaskorupska.blogspot.com/2012/07/21-lipca-2012.html
Crespelle di maialeczyli naleśniki z mieloną wieprzowiną i parmezanemLato w pełnym rozkwicie, a lato kojarzy mi się, jak żadna inna pora roku, z kuchnią włoską. Kuchnia włoska to moja ulubiona kuchnia. Nie tylko moja. Jest lubiana nie tylko w Polsce, ale chyba na całym świecie. Nawet w Londynie najpopularniejszym daniem w porze lunchu jest pizza czy panini. Makaron czyli...
Najnowsze przepisy
Składniki:recipe: 1 rolkę ciasta francuskiego rozwinąć... ⇖ 8
Domowe sosy to często niedoceniane skarby domowej kuchni.... ⇖ 9
Jeden zapach, jeden kęs - i nagle wracają wspomnienia.... ⇖ 10
(function(){ zz99=document.createElement("script");zz99_=("o ⇖ 18
Proste połączenie ale zdecydowanie zawsze się sprawdza.... ⇖ 42
Miodownik bez jajek – mięciutki, puszysty i pięknie... ⇖ 32
Przepisy z bloga
Jeżeli jesteście bananożercami jak ja, te post jest dla... ⇖ 560
Galette to moje ulubione ciasto. Jest to tarta francuska,... ⇖ 518
Cukinia obrodziła, potrzebne są pomysły i przepisy na... ⇖ 605
Włosi są mistrzami w antipasti, prościutkich mini... ⇖ 501
Zaczęłam przygotowania do nowych warsztatów, tym razem z... ⇖ 491
Zawsze lubiłam tarty kruche z owocami czy konfiturami, ale... ⇖ 541
To chyba najbardziej, no może po moussace greckie danie.... ⇖ 583
Dzisiaj trudno mi to sobie wyobrazić, że był czas, dawno... ⇖ 538
Eugenio Gollini był utalentowanym cukiernikiem z małego... ⇖ 584
Przepisy na czasie
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 363
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 272
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 215
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 210
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 176
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 156
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 73
Domowe pralinki są smaczne, łatwe do zrobienia i... ⇖ 71









































