23 listopada 2012
Źródło: https://majaskorupska.blogspot.com/2012/11/23-listopada-2012.html
Technika to cudowna sprawa, jednak kiedy zawodzi, to na całego. Wtedy okazuje się, że żyć bez niej się już zwyczajnie nie da.Ostatnie dni stały pod znakiem rozwiązywania problemów z internetem, zdjęciami, a w efekcie z wpisami na blogu. Ta sytuacja uświadomiła mi, jak ważną częścią mojego życia jest blog. Nie chodzi o jakąś szczególną radość, chociaż to też, płynącą...
Najnowsze przepisy
Rewelacyjny świąteczny przysmak do barszczyku. Taki co... ⇖ 6
Piecuchy to rewelacyjny dodatek do barszczyku na święta i... ⇖ 8
Bienenstich jest jednym z najbardziej znanych i lubianych... ⇖ 8
Ostatnio na słodki poczęstunek przygotowałam muffinki z... ⇖ 12
To jedna z tych sałatek, które robi się błyskawicznie,... ⇖ 22
Jakie orzechy nadają się na domowe masło orzechowe... ⇖ 20
Przepisy z bloga
Jeżeli jesteście bananożercami jak ja, te post jest dla... ⇖ 558
Galette to moje ulubione ciasto. Jest to tarta francuska,... ⇖ 516
Cukinia obrodziła, potrzebne są pomysły i przepisy na... ⇖ 601
Włosi są mistrzami w antipasti, prościutkich mini... ⇖ 499
Zaczęłam przygotowania do nowych warsztatów, tym razem z... ⇖ 489
Zawsze lubiłam tarty kruche z owocami czy konfiturami, ale... ⇖ 539
To chyba najbardziej, no może po moussace greckie danie.... ⇖ 578
Dzisiaj trudno mi to sobie wyobrazić, że był czas, dawno... ⇖ 533
Eugenio Gollini był utalentowanym cukiernikiem z małego... ⇖ 583
Przepisy na czasie
Jeśli szukacie przepisu na wyjątkową sałatkę, która... ⇖ 2014
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1125
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 958
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 873
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 833
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 521









































