23 listopada 2012
Źródło: https://majaskorupska.blogspot.com/2012/11/23-listopada-2012.html
Technika to cudowna sprawa, jednak kiedy zawodzi, to na całego. Wtedy okazuje się, że żyć bez niej się już zwyczajnie nie da.Ostatnie dni stały pod znakiem rozwiązywania problemów z internetem, zdjęciami, a w efekcie z wpisami na blogu. Ta sytuacja uświadomiła mi, jak ważną częścią mojego życia jest blog. Nie chodzi o jakąś szczególną radość, chociaż to też, płynącą...
Najnowsze przepisy
Ciasto kawowe z bezą kokosową to wypiek, który doskonale... ⇖ 23
Ten przepis na zielony koktajl warzywny z blendera jest... ⇖ 18
Są dania, które robi się błyskawicznie, a smakują tak,... ⇖ 19
Przepisy z bloga
Jeżeli jesteście bananożercami jak ja, te post jest dla... ⇖ 554
Galette to moje ulubione ciasto. Jest to tarta francuska,... ⇖ 509
Cukinia obrodziła, potrzebne są pomysły i przepisy na... ⇖ 589
Włosi są mistrzami w antipasti, prościutkich mini... ⇖ 496
Zaczęłam przygotowania do nowych warsztatów, tym razem z... ⇖ 484
Zawsze lubiłam tarty kruche z owocami czy konfiturami, ale... ⇖ 534
To chyba najbardziej, no może po moussace greckie danie.... ⇖ 572
Dzisiaj trudno mi to sobie wyobrazić, że był czas, dawno... ⇖ 523
Eugenio Gollini był utalentowanym cukiernikiem z małego... ⇖ 574
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 715
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 567
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 263
Likier idealny dla wielbicieli i smakoszy kawy. Jest bardzo... ⇖ 257
Bardzo aromatyczny kurczak, który znakomicie sprawdzi się... ⇖ 213









































