Najnowsze przepisy
Bób w zupełnie innej odsłonie, ze świeżymi warzywami... ⇖ 18
Prosty i szybki przepis na kaszę manną z dodatkiem jagód... ⇖ 16
Bób po marokańsku (Foul Mcharamel)– aromatyczna uczta... ⇖ 23
Jarzynka do obiadu to znakomity sposób na przetwory na... ⇖ 56
Szakszuka na naszym stole gości często według różnych... ⇖ 20
Cukinia po marokańsku z chermoulą– aromatyczna uczta z... ⇖ 37
Ostatnio korzystam z dobrodziejstw lata i zbieram wszystkie... ⇖ 36
23 listopada 2012

Technika to cudowna sprawa, jednak kiedy zawodzi, to na całego. Wtedy okazuje się, że żyć bez niej się już zwyczajnie nie da.Ostatnie dni stały pod znakiem rozwiązywania problemów z internetem, zdjęciami, a w efekcie z wpisami na blogu. Ta sytuacja uświadomiła mi, jak ważną częścią mojego życia jest blog. Nie chodzi o jakąś szczególną radość, chociaż to też, płynącą...
Przepisy z bloga
Jeżeli jesteście bananożercami jak ja, te post jest dla... ⇖ 496
Galette to moje ulubione ciasto. Jest to tarta francuska,... ⇖ 433
Cukinia obrodziła, potrzebne są pomysły i przepisy na... ⇖ 519
Włosi są mistrzami w antipasti, prościutkich mini... ⇖ 438
Zaczęłam przygotowania do nowych warsztatów, tym razem z... ⇖ 410
Zawsze lubiłam tarty kruche z owocami czy konfiturami, ale... ⇖ 474
To chyba najbardziej, no może po moussace greckie danie.... ⇖ 492
Dzisiaj trudno mi to sobie wyobrazić, że był czas, dawno... ⇖ 450
Eugenio Gollini był utalentowanym cukiernikiem z małego... ⇖ 505
Przepisy na czasie
Wprowadzenie do Pasztecików z mięsem i sosem czosnkowym... ⇖ 489
Te ogórki wychodzą niezwykle łagodne w smaku i naprawdę... ⇖ 398
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 320
Szukasz efektownego i pysznego ciasta, które zachwyci nie... ⇖ 107
Zapraszam na smaczną mizerię z ogórków. Przygotowana z... ⇖ 106
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to... ⇖ 104