24 grudnia 2012
Źródło: https://majaskorupska.blogspot.com/2012/12/24-grudnia-2012.html
To już dzisiaj, już za chwilę, magiczny wieczór i noc.Wszystkim, z którymi dzięki blogowi się zaprzyjaźniłam, i tym, którzy lubią moje przepisy i odwiedzają mnie, bo lubią, i w ogóle wszystkim!Cudownych Świąt, moc magii i czarów dziś wieczorem, pysznego jedzenia i pięknych prezentów!Dziękuję za życzenia! Przepraszam, ale nie dałam rady odpowiedzieć i podziękować za...
Najnowsze przepisy
Boczek pieczony rolowany to jeden z tych klasycznych... ⇖ 17
Już od kilku lat staram się przygotowywać na Święta... ⇖ 22
Jesiotr to ryba, która nie potrzebuje wielu dodatków.... ⇖ 28
Leśna, gotowana bez pośpiechu - zupa grzybowa to jeden z... ⇖ 29
Pyszne, kokosowe ciasto przekładane słonymi krakersami.... ⇖ 32
Aromatyczna, klarowna i pełna głębokiego smaku suszonych... ⇖ 28
Przepisy z bloga
Dzisiaj krótko i do rzeczy.To już kolejny piernik na moim... ⇖ 40
Całkiem paradoksalnie ludzie nie lubią mieć zbyt dużego... ⇖ 166
Jeżeli udało Ci się wskoczyć na dietę i masz na koncie... ⇖ 32
Makowiec, sernik i piernik, te trzy klasyki zawsze piekę... ⇖ 96
Tymi ciasteczkami przerwałam pisanie bloga, nimi otwieram... ⇖ 47
Jeżeli jesteście bananożercami jak ja, te post jest dla... ⇖ 575
Galette to moje ulubione ciasto. Jest to tarta francuska,... ⇖ 534
Cukinia obrodziła, potrzebne są pomysły i przepisy na... ⇖ 626
Włosi są mistrzami w antipasti, prościutkich mini... ⇖ 516
Zaczęłam przygotowania do nowych warsztatów, tym razem z... ⇖ 502
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 3142
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2179
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1521
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 862
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 769
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 729
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 713
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 701
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 666









































