Najnowsze przepisy
Co to jest za atar? Najprościej: znana i używana w kuchni... ⇖ 8
Jeżeli zastanawiasz się jakie zdrowotne właściwości... ⇖ 17
Witajcie mam dla was dziś coś specjalnego a mianowicie... ⇖ 33
Zieleń wybuchła już na całego, a powietrze nieśmiało... ⇖ 21
Miałam skyr na dacie i padającego banana, więc chciałam... ⇖ 39
Pasta Sugo al pesto di rucola – Historia i Pochodzenie.... ⇖ 28
27 sierpnia 2012
Pisałam już o jesieni, którą lubię. Dzisiejszy dzień był pięknie jesienny, prześwietlony słońcem, podszyty chłodem sierpniowej nocy, który dość długo się nie poddawał, cudny. W taki dzień miło jest bawić się kolorami, zapachami, smakami, oczywiście w kuchni.Wczoraj odwiedziłam popularny supermarket i urzekła mnie oferta śliwkowa. Zwykle kupuję owoce na ryneczku, ale...
Przepisy z bloga
Jeżeli jesteście bananożercami jak ja, te post jest dla... ⇖ 262
Galette to moje ulubione ciasto. Jest to tarta francuska,... ⇖ 192
Cukinia obrodziła, potrzebne są pomysły i przepisy na... ⇖ 262
Włosi są mistrzami w antipasti, prościutkich mini... ⇖ 211
Zaczęłam przygotowania do nowych warsztatów, tym razem z... ⇖ 186
Zawsze lubiłam tarty kruche z owocami czy konfiturami, ale... ⇖ 245