3 listopada 2012
Źródło: https://majaskorupska.blogspot.com/2012/11/3-listopada-2012.html
Moim smakiem śniadaniowym z dzieciństwa jest zdecydowanie chałka z masłem.Nie dotyczy to lat, kiedy mieszkałam w Warszawie, bo wtedy kajzerki gościły na stole. Kajzerki nie zostawiły jakiegoś szczególnego śladu w moich wspomnieniach, ale smak chałki pamiętam doskonale.Chałka pięknie się prezentuje na zdjęciach i bardzo chciałam nauczyć się ją piec.Kiedy zobaczyłam przepis w...
Najnowsze przepisy
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 11
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 12
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 21
Jesień może być piękna nawet w kuchni. Stary przepis... ⇖ 21
Sos winegret to klasyk kuchni francuskiej, który trafił... ⇖ 25
Przepisy z bloga
Jeżeli jesteście bananożercami jak ja, te post jest dla... ⇖ 551
Galette to moje ulubione ciasto. Jest to tarta francuska,... ⇖ 503
Cukinia obrodziła, potrzebne są pomysły i przepisy na... ⇖ 582
Włosi są mistrzami w antipasti, prościutkich mini... ⇖ 492
Zaczęłam przygotowania do nowych warsztatów, tym razem z... ⇖ 463
Zawsze lubiłam tarty kruche z owocami czy konfiturami, ale... ⇖ 530
To chyba najbardziej, no może po moussace greckie danie.... ⇖ 567
Dzisiaj trudno mi to sobie wyobrazić, że był czas, dawno... ⇖ 517
Eugenio Gollini był utalentowanym cukiernikiem z małego... ⇖ 570
Przepisy na czasie
Jesień może być piękna nawet w kuchni. Stary przepis... ⇖ 21
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 21
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 12
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 11



























