4 września 2012
Źródło: https://majaskorupska.blogspot.com/2012/09/4-wrzesnia-2012.html
Ostatnio wszystkie wolne chwile spędzam na uczeniu się nowych rzeczy. Większość czasu poświęcam fotografii i muszę powiedzieć, że im więcej się uczę, tym mniej wiem i umiem, takie przynajmniej mam poczucie. Trochę lepiej wychodzi mi gotowanie. Też eksperymentuję, próbuję i ryzykuję, ale mam poczucie, że każda próba rozwija moje umiejętności.Babeczki.Piekłam muffinki,...
Najnowsze przepisy
Zdarza Ci się zauważyć, że po lecie skóra wygląda na... ⇖ 10
Jesień to idealny moment na eksperymenty w kuchni –... ⇖ 11
Przepyszny placek do barszczu, który znakomicie sprawdzi... ⇖ 99
Kurczak pieczony z warzywami to pyszne i proste danie, to... ⇖ 17
Przepisy z bloga
Jeżeli jesteście bananożercami jak ja, te post jest dla... ⇖ 560
Galette to moje ulubione ciasto. Jest to tarta francuska,... ⇖ 517
Cukinia obrodziła, potrzebne są pomysły i przepisy na... ⇖ 602
Włosi są mistrzami w antipasti, prościutkich mini... ⇖ 500
Zaczęłam przygotowania do nowych warsztatów, tym razem z... ⇖ 490
Zawsze lubiłam tarty kruche z owocami czy konfiturami, ale... ⇖ 540
To chyba najbardziej, no może po moussace greckie danie.... ⇖ 579
Dzisiaj trudno mi to sobie wyobrazić, że był czas, dawno... ⇖ 534
Eugenio Gollini był utalentowanym cukiernikiem z małego... ⇖ 584
Przepisy na czasie
Jeśli szukacie przepisu na wyjątkową sałatkę, która... ⇖ 2137
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1149
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 995
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 902
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 886
Ciasta z polewą czekoladową są przepyszne! Poniżej... ⇖ 656









































