4 września 2012
Źródło: https://majaskorupska.blogspot.com/2012/09/4-wrzesnia-2012.html
Ostatnio wszystkie wolne chwile spędzam na uczeniu się nowych rzeczy. Większość czasu poświęcam fotografii i muszę powiedzieć, że im więcej się uczę, tym mniej wiem i umiem, takie przynajmniej mam poczucie. Trochę lepiej wychodzi mi gotowanie. Też eksperymentuję, próbuję i ryzykuję, ale mam poczucie, że każda próba rozwija moje umiejętności.Babeczki.Piekłam muffinki,...
Najnowsze przepisy
Nasza ulubiona pizza, z przepisu, który zawsze się udaje.... ⇖ 1
Tylko 3 Składniki! Genialne Chrupiące Nachosy z tortilli... ⇖ 6
Lekkie sałatki na imprezy to doskonały pomysł! Uwielbiam... ⇖ 20
Fit Rolada z Jabłkowo – Migdałowym Musem(*SERIA FIT*)Ta... ⇖ 19
Chrupiące Naleśniki Ryżowe Bánh Xèo z Farszem Polskim:... ⇖ 18
Likier idealny dla wielbicieli i smakoszy kawy. Jest bardzo... ⇖ 27
Przepisy z bloga
Jeżeli jesteście bananożercami jak ja, te post jest dla... ⇖ 554
Galette to moje ulubione ciasto. Jest to tarta francuska,... ⇖ 507
Cukinia obrodziła, potrzebne są pomysły i przepisy na... ⇖ 587
Włosi są mistrzami w antipasti, prościutkich mini... ⇖ 495
Zaczęłam przygotowania do nowych warsztatów, tym razem z... ⇖ 482
Zawsze lubiłam tarty kruche z owocami czy konfiturami, ale... ⇖ 533
To chyba najbardziej, no może po moussace greckie danie.... ⇖ 571
Dzisiaj trudno mi to sobie wyobrazić, że był czas, dawno... ⇖ 521
Eugenio Gollini był utalentowanym cukiernikiem z małego... ⇖ 572
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 690
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 496
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 240
Bardzo aromatyczny kurczak, który znakomicie sprawdzi się... ⇖ 190
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 171









































