4 września 2012
Źródło: https://majaskorupska.blogspot.com/2012/09/4-wrzesnia-2012.html
Ostatnio wszystkie wolne chwile spędzam na uczeniu się nowych rzeczy. Większość czasu poświęcam fotografii i muszę powiedzieć, że im więcej się uczę, tym mniej wiem i umiem, takie przynajmniej mam poczucie. Trochę lepiej wychodzi mi gotowanie. Też eksperymentuję, próbuję i ryzykuję, ale mam poczucie, że każda próba rozwija moje umiejętności.Babeczki.Piekłam muffinki,...
Najnowsze przepisy
Wyobraź sobie poranek bez konieczności dotykania brudnymi... ⇖ 5
Przepis na indyka Dziś na obiad indyk w kapuście i bez... ⇖ 11
Tortilla z łososiem, rukolą i kremowym serkiem – szybka... ⇖ 12
Przepisy z bloga
Jeżeli jesteście bananożercami jak ja, te post jest dla... ⇖ 558
Galette to moje ulubione ciasto. Jest to tarta francuska,... ⇖ 517
Cukinia obrodziła, potrzebne są pomysły i przepisy na... ⇖ 602
Włosi są mistrzami w antipasti, prościutkich mini... ⇖ 500
Zaczęłam przygotowania do nowych warsztatów, tym razem z... ⇖ 490
Zawsze lubiłam tarty kruche z owocami czy konfiturami, ale... ⇖ 539
To chyba najbardziej, no może po moussace greckie danie.... ⇖ 579
Dzisiaj trudno mi to sobie wyobrazić, że był czas, dawno... ⇖ 533
Eugenio Gollini był utalentowanym cukiernikiem z małego... ⇖ 584
Przepisy na czasie
Jeśli szukacie przepisu na wyjątkową sałatkę, która... ⇖ 2111
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1147
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 989
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 892
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 878
Ciasta z polewą czekoladową są przepyszne! Poniżej... ⇖ 636









































