5 sierpnia 2012

HUMMUSSezonowe produkty i potrawy to przede wszystkim warzywa. Jemy dużo sałat różnego rodzaju. Do sałaty, jeżeli nie podajemy mięsa czy ryby, podamy pieczywo. Oczywiście, nie ma niczego lepszego niż świeże pieczywo z masłem. Ale do pieczywa można również zaproponować hummus, czyli pastę z ciecierzycy z pastą sezamową, sokiem z cytryny i dużą ilością czosnku.W Polsce hummus...
Najnowsze przepisy
Choć parówki długo kojarzyły się z produktami niskiej... ⇖ 6
Rydze smażone z cebulą i czosnkiem Rydze smażone z... ⇖ 12
Jeśli szukasz czegoś ciekawszego niż nudne kanapki, to... ⇖ 10
Sekret tego ciasta to zdecydowanie czas i temperatura... ⇖ 12
Przepisy z bloga
Jeżeli jesteście bananożercami jak ja, te post jest dla... ⇖ 539
Galette to moje ulubione ciasto. Jest to tarta francuska,... ⇖ 490
Cukinia obrodziła, potrzebne są pomysły i przepisy na... ⇖ 571
Włosi są mistrzami w antipasti, prościutkich mini... ⇖ 482
Zaczęłam przygotowania do nowych warsztatów, tym razem z... ⇖ 453
Zawsze lubiłam tarty kruche z owocami czy konfiturami, ale... ⇖ 519
To chyba najbardziej, no może po moussace greckie danie.... ⇖ 553
Dzisiaj trudno mi to sobie wyobrazić, że był czas, dawno... ⇖ 502
Eugenio Gollini był utalentowanym cukiernikiem z małego... ⇖ 558
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 758
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 292
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 243
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 179
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 172