5 sierpnia 2012
Źródło: https://majaskorupska.blogspot.com/2012/08/5-sierpnia-2012_6.html
HUMMUSSezonowe produkty i potrawy to przede wszystkim warzywa. Jemy dużo sałat różnego rodzaju. Do sałaty, jeżeli nie podajemy mięsa czy ryby, podamy pieczywo. Oczywiście, nie ma niczego lepszego niż świeże pieczywo z masłem. Ale do pieczywa można również zaproponować hummus, czyli pastę z ciecierzycy z pastą sezamową, sokiem z cytryny i dużą ilością czosnku.W Polsce hummus...
Najnowsze przepisy
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt... ⇖ 7
Mahallabia – kremowy arabski deser o smaku mleka, wanilii... ⇖ 9
Śmietanowiec z dżemem wiśniowym, lekkie, kremowe ciasto,... ⇖ 10
Sałatka jarzynowa z warzyw z rosołu – klasyk polskiej... ⇖ 14
Szybka sałatka makaronowa z filetem z kurczaka, kolorowymi... ⇖ 21
Karkówka to mięso, które potrafi rozwinąć swój smak... ⇖ 16
Proste ciasto, ale było tak dobre w smaku, że piekłam je... ⇖ 13
Przepisy z bloga
Jeżeli jesteście bananożercami jak ja, te post jest dla... ⇖ 551
Galette to moje ulubione ciasto. Jest to tarta francuska,... ⇖ 504
Cukinia obrodziła, potrzebne są pomysły i przepisy na... ⇖ 583
Włosi są mistrzami w antipasti, prościutkich mini... ⇖ 492
Zaczęłam przygotowania do nowych warsztatów, tym razem z... ⇖ 465
Zawsze lubiłam tarty kruche z owocami czy konfiturami, ale... ⇖ 531
To chyba najbardziej, no może po moussace greckie danie.... ⇖ 568
Dzisiaj trudno mi to sobie wyobrazić, że był czas, dawno... ⇖ 519
Eugenio Gollini był utalentowanym cukiernikiem z małego... ⇖ 570
Przepisy na czasie
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 74
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 72
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 67
Jesień może być piękna nawet w kuchni. Stary przepis... ⇖ 52









































