Najnowsze przepisy
Grillowany camembert z borówką Grillowany camembert z... ⇖ 14
Brzoskwiniowy Obłok (ciasto z brzoskwiniami z puszki,... ⇖ 37
Pyszne, kremowe ciasto na deser, bez pieczenia, idealne.... ⇖ 57
Sezon na szparagi rozpoczęty - zapraszam do zakładki z... ⇖ 46
Zupa cebulowa kremPrzepis na zupę z cebuli karmelizowanej... ⇖ 46
6 sposobów na sprytne i smakowite wykorzystanie mięsa po gotowaniu z rosołu. Można zrobić z niego nawet pastę kanapkową
Farsz do pierogów albo klusek to popularne sposoby na wykorzystanie mięsa, które zostało po gotowaniu rosołu. Oczywiście bardzo je polecamy, ale też mamy dla was nieco bardziej oryginalne pomysły. Pasta kanapkowa? Jest świetna? Gotowanie rosołu, szczególnie w niedziele czy święta, to tradycja kultywowana w wielu domach. Najlepszy to oczywiście ten ugotowany na sporej ilości mięsa […] Artykuł 6 sposobów na sprytne i smakowite wykorzystanie mięsa po gotowaniu z rosołu....
Przepisy z bloga
Kolorowa, bardzo smaczna i nie nawet nie trzeba podawaÄ... ⇖ 51
Nietypowe danie gulaszowe, bo ze schabu, który krojony... ⇖ 3062
To danie nie tylko peÅne smaku, ale i bardzo pożywne... ⇖ 73
Kilka podstawowych skÅadników, prosty przepis i... ⇖ 103