7 czerwca 2012

Lekkie danie, doskonałe wiosną, zaczerpnęłam od Katie. Zabiera trochę czasu ale jest zdecydowanie warte tego. Jest świetną kombinacją smaków i wykorzystuje produkty sezonowe. Kasza jęczmienna i soczewica z pieczonymi pomidorkami, chorizo, zieloną fasolką szparagową i rzodkiewką1 kubek perłowej kaszy jęczmiennej1 kubek zielonej soczewicy (ja użyłam tej zwykłej)duża garść...
Najnowsze przepisy
Placuszki bananowe z musem dyniowym to pyszne, delikatne i... ⇖ 18
11.10.2025 Magda To śniadanie to mój ukłon w stronę... ⇖ 19
Sos do potrawki to dla wielu kucharzy domowych temat rzeka.... ⇖ 26
Przepisy z bloga
Jeżeli jesteście bananożercami jak ja, te post jest dla... ⇖ 539
Galette to moje ulubione ciasto. Jest to tarta francuska,... ⇖ 489
Cukinia obrodziła, potrzebne są pomysły i przepisy na... ⇖ 571
Włosi są mistrzami w antipasti, prościutkich mini... ⇖ 482
Zaczęłam przygotowania do nowych warsztatów, tym razem z... ⇖ 453
Zawsze lubiłam tarty kruche z owocami czy konfiturami, ale... ⇖ 518
To chyba najbardziej, no może po moussace greckie danie.... ⇖ 553
Dzisiaj trudno mi to sobie wyobrazić, że był czas, dawno... ⇖ 502
Eugenio Gollini był utalentowanym cukiernikiem z małego... ⇖ 558
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 744
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 257
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 223
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 161
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 156