7 czerwca 2012

Ciągle w temacie produktów sezonowych. Proponuję Wam przygotowanie deseru, a właściwie ciasta, do którego wykorzystałam rabarbar, czyli warzywo.Tak, tak, rabarbar to warzywo, a nie owoc, gdyż to co jest jadalne to ogonki liściowe.Inspiracją dla mnie był przepis Magdy Gessler. Wykonanie go nie należy do najprostszych, ale myślę, że efekt końcowy jest wart wysiłku.Rabarbar pod...
Najnowsze przepisy
Bułeczki z twarogiem i owocami – puszyste, słodkie i... ⇖ 4
Gdy myślimy o sałacie, najczęściej wyobrażamy sobie... ⇖ 12
#WspółpracaRecenzencka #WydawnictwoAlbatrosWielu z nas... ⇖ 10
Obiad bez glutenu na bazie kaszy jaglanej, grzybów kurek... ⇖ 20
Posiłek w 20 minut!? O tak! Zwłaszcza z kluskami na parze... ⇖ 17
Przepisy z bloga
Jeżeli jesteście bananożercami jak ja, te post jest dla... ⇖ 531
Galette to moje ulubione ciasto. Jest to tarta francuska,... ⇖ 472
Cukinia obrodziła, potrzebne są pomysły i przepisy na... ⇖ 560
Włosi są mistrzami w antipasti, prościutkich mini... ⇖ 472
Zaczęłam przygotowania do nowych warsztatów, tym razem z... ⇖ 444
Zawsze lubiłam tarty kruche z owocami czy konfiturami, ale... ⇖ 507
To chyba najbardziej, no może po moussace greckie danie.... ⇖ 535
Dzisiaj trudno mi to sobie wyobrazić, że był czas, dawno... ⇖ 488
Eugenio Gollini był utalentowanym cukiernikiem z małego... ⇖ 544
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 2097
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 346
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 320
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 314
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 273
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 272