Mamy 212841 przepisów na 570 blogach.

Wyświetlono: 6 razy

7 czerwca 2012

7 czerwca 2012

Ciągle w temacie produktów sezonowych. Proponuję Wam przygotowanie deseru, a właściwie ciasta, do którego wykorzystałam rabarbar, czyli warzywo.Tak, tak, rabarbar to warzywo, a nie owoc, gdyż to co jest jadalne to ogonki liściowe.Inspiracją dla mnie był przepis Magdy Gessler. Wykonanie...

Zobacz przepis...


Zobacz również...

Kotlety pożarskie

Kotlety pożarskie

 Szukasz nowego przepisu na kotlety? Koniecznie... ⇖ 2

Sałatka makaronowa z...

Sałatka makaronowa z...

Zaskakująco pyszna sałatka, w której... ⇖ 2

Piernikowe smoothie

Piernikowe smoothie

Pierwszego dnia grudnia nie mogło być nic... ⇖ 4

Ptysie łabędzie z...

Ptysie łabędzie z...

Pyszne domowe ptysie łabędzie z aksamitnym... ⇖ 16

Brukselka po cygańsku z...

Brukselka po cygańsku z...

Jeśli znacie kogoś, kto twierdzi, że nie lubi... ⇖ 12

Śledzie gajowego

Śledzie gajowego

Planując świąteczne lub imprezowe przekąski,... ⇖ 14

Kaczka po pekińsku

Kaczka po pekińsku

Kaczka z chrupiącą skórką.... ⇖ 16

Babka płesznik co to...

Babka płesznik co to...

[wpis sponsorowany]BABKA PŁESZNIK - CO TO JEST,... ⇖ 13

Sałatka z krewetkami i...

Sałatka z krewetkami i...

 Sałatka z krewetkami i jajkiemKrewetki to moje... ⇖ 46

Tradycyjny keks

Tradycyjny keks

Tradycyjny keks. delikatny i mięciutki. Bardzo... ⇖ 149

Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM