8 czerwca 2012

Jakiś czas temu, całkiem przypadkowo trafiłam na warsztaty kulinarne i stało się! Do tego momentu sądziłam, że moją największa pasją jest moda i design, chociaż gotować lubiłam od zawsze. Warsztaty i ludzie, których tam poznałam, zmienili moje myślenie o gotowaniu; to nie umiejętność, to sztuka.Warsztaty odbyły się w Spocie w Poznaniu i prowadzone były przez Dominika...
Najnowsze przepisy
Dziś pomysł na panierowane polędwiczki z kurczaka w... ⇖ 17
Kotlety schabowe moczone w mleku i cebuli wychodzą... ⇖ 185
Chrupiący kurczak po azjatycku z kolorowymi warzywami i... ⇖ 24
Przepisy z bloga
Jeżeli jesteście bananożercami jak ja, te post jest dla... ⇖ 541
Galette to moje ulubione ciasto. Jest to tarta francuska,... ⇖ 491
Cukinia obrodziła, potrzebne są pomysły i przepisy na... ⇖ 573
Włosi są mistrzami w antipasti, prościutkich mini... ⇖ 482
Zaczęłam przygotowania do nowych warsztatów, tym razem z... ⇖ 454
Zawsze lubiłam tarty kruche z owocami czy konfiturami, ale... ⇖ 520
To chyba najbardziej, no może po moussace greckie danie.... ⇖ 555
Dzisiaj trudno mi to sobie wyobrazić, że był czas, dawno... ⇖ 504
Eugenio Gollini był utalentowanym cukiernikiem z małego... ⇖ 559
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 784
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 324
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 279
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 209
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 204