8 czerwca 2012
Źródło: https://majaskorupska.blogspot.com/2012/06/jakis-czas-temu-cakiem-przypadkowo.html
Jakiś czas temu, całkiem przypadkowo trafiłam na warsztaty kulinarne i stało się! Do tego momentu sądziłam, że moją największa pasją jest moda i design, chociaż gotować lubiłam od zawsze. Warsztaty i ludzie, których tam poznałam, zmienili moje myślenie o gotowaniu; to nie umiejętność, to sztuka.Warsztaty odbyły się w Spocie w Poznaniu i prowadzone były przez Dominika...
Najnowsze przepisy
Witajcie:) Przy sobocie zapraszam na pyszne, szybkie i... ⇖ 23
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 145
Takiego piernika jeszcze nie piekłam. Bardzo lekki i... ⇖ 28
Zdrowa pasta sardynkowa bez majonezu Dziś bardzo ... ⇖ 30
Przepisy z bloga
Jeżeli jesteście bananożercami jak ja, te post jest dla... ⇖ 561
Galette to moje ulubione ciasto. Jest to tarta francuska,... ⇖ 520
Cukinia obrodziła, potrzebne są pomysły i przepisy na... ⇖ 609
Włosi są mistrzami w antipasti, prościutkich mini... ⇖ 502
Zaczęłam przygotowania do nowych warsztatów, tym razem z... ⇖ 492
Zawsze lubiłam tarty kruche z owocami czy konfiturami, ale... ⇖ 543
To chyba najbardziej, no może po moussace greckie danie.... ⇖ 586
Dzisiaj trudno mi to sobie wyobrazić, że był czas, dawno... ⇖ 541
Eugenio Gollini był utalentowanym cukiernikiem z małego... ⇖ 585
Przepisy na czasie
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 435
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 431
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 334
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 330
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 286
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 220
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 193
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 169
Przepyszna ryba po grecku w ekspresowej wersji dla... ⇖ 154
Ciasto Niespodzianka Markizy to elegancki, warstwowy deser,... ⇖ 146









































