8 czerwca 2012
Źródło: https://majaskorupska.blogspot.com/2012/06/jakis-czas-temu-cakiem-przypadkowo.html
Jakiś czas temu, całkiem przypadkowo trafiłam na warsztaty kulinarne i stało się! Do tego momentu sądziłam, że moją największa pasją jest moda i design, chociaż gotować lubiłam od zawsze. Warsztaty i ludzie, których tam poznałam, zmienili moje myślenie o gotowaniu; to nie umiejętność, to sztuka.Warsztaty odbyły się w Spocie w Poznaniu i prowadzone były przez Dominika...
Najnowsze przepisy
Grudzień ma w sobie niepowtarzalną magię, która narasta... ⇖ 4
Zupa z boczniaków z ziemniakami to bardzo prosty przepis!... ⇖ 7
Ostatnio przygotowałam rogaliki z orzechowym nadzieniem... ⇖ 12
Bardzo aromatyczny kurczak, który znakomicie sprawdzi się... ⇖ 20
Kluski serowe z odrobiną gotowanych ziemniaków możemy... ⇖ 41
Pomysł na deser z jabłkami Prosty, ponadczasowy deser... ⇖ 11
Najlepsze pierniczki imbirowe- pachnące cynamonem ale i... ⇖ 13
Przepisy z bloga
Jeżeli jesteście bananożercami jak ja, te post jest dla... ⇖ 551
Galette to moje ulubione ciasto. Jest to tarta francuska,... ⇖ 504
Cukinia obrodziła, potrzebne są pomysły i przepisy na... ⇖ 584
Włosi są mistrzami w antipasti, prościutkich mini... ⇖ 492
Zaczęłam przygotowania do nowych warsztatów, tym razem z... ⇖ 470
Zawsze lubiłam tarty kruche z owocami czy konfiturami, ale... ⇖ 531
To chyba najbardziej, no może po moussace greckie danie.... ⇖ 568
Dzisiaj trudno mi to sobie wyobrazić, że był czas, dawno... ⇖ 520
Eugenio Gollini był utalentowanym cukiernikiem z małego... ⇖ 570
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 113
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 87
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 81
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 74
Jesień może być piękna nawet w kuchni. Stary przepis... ⇖ 62









































