„Żadne pieczarki, żadna cukinia”. Robert Makłowicz mówi, jakie powinno być węgierskie leczo
Źródło: https://kulinarnapolska.org/zadne-pieczarki-zadna-cukinia-robert-maklowicz-mowi-jakie-powinno-byc-wegierskie-leczo/
Ile domów, tyle przepisów na leczo, a czy można mówić o jednym oryginale, prawdziwym węgierskim leczo? Już wiele lat temu podzieliśmy się z wami przepisem, który jest autentykiem przywiezionym z kraju Madziarów. Z zaciekawieniem słuchaliśmy więc Roberta Makłowicza, gdy podjął tę kwestię. Jego ideał węgierskiego leczo jest niemal dokładnie taki jak nasz. Jakie zatem powinno […] Artykuł „Żadne pieczarki, żadna cukinia”. Robert Makłowicz mówi, jakie...
Najnowsze przepisy
Jeśli zaczynacie już powoli planować świąteczne menu... ⇖ 15
Niskowęglowodanowa naleśniki z nadzieniem z sera z mleka... ⇖ 9
Domowy zakwas z buraków to podstawa pysznego barszczu, ale... ⇖ 15
Błyskawiczny piernik z polewą czekoladową Błyskawiczny... ⇖ 19
Mięciutki, wilgotny, po prostu rozpływa się w ustach.... ⇖ 27
Wino to nie tylko szlachetny trunek do degustacji, ale i... ⇖ 18
Przepisy z bloga
MiÄso z udek z kurczaka Åwietnie nadaje siÄ do... ⇖ 383
Kolorowa, bardzo smaczna i nie nawet nie trzeba podawaÄ... ⇖ 395
Nietypowe danie gulaszowe, bo ze schabu, który krojony... ⇖ 3870
To danie nie tylko peÅne smaku, ale i bardzo pożywne... ⇖ 447
Kilka podstawowych skÅadników, prosty przepis i... ⇖ 843
Przepisy na czasie
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 563
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 489
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 477
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 397
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 376
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 373
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 364
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 246
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 239
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 235









































