Agar - Agar czy żelatyna?
Źródło: https://www.mojemaleczarowanie.pl/2015/04/agar-agar-czy-zelatyna.html
Zdecydowalam napisac sie ten post bo sama nie wiedzialam kiedys co to Agar - Agar i nie moglam znalezc w sieci informacji.Co to jest Agar - Agar?Agar - agar czyli na etykietach bedzie symbol E - 406 to roslinna substancja zelujaca .Agar - agar pecznieje w zimnej wodzie a dobrze rozpuszcza sie w wodzie o temperaturze 90 - 100 C a zestala sie w temperaturze 40 - 50 C - z autopsji wiem ze w tem...
Najnowsze przepisy
„Wiesz, co zabija dobre śniadanie? Rutyna. Kiedy rano... ⇖ 17
Placki ziemniaczane na smalcu gęsim Dziś, smalec gęsi... ⇖ 16
Pieczona pierś z indyka z przyprawami Pieczona pierś z... ⇖ 24
Co roku do świątecznego barszczyku przygotowuję zakwas z... ⇖ 98
Pasta z awokado i chili – guacamole- zdrowa, aromatyczna... ⇖ 19
Cześć! Dzisiaj pieczemy szybki skyrnik z owocami, jest... ⇖ 21
Składniki: pałki kurczaka 8 sztuk, przyprawa do drobiu... ⇖ 15
Przepisy z bloga
Jakąż pyszną zupę mam dziś na talerzu i zaraz dziele... ⇖ 40
Danie idealne na obiad, śniadanie, do zabrania do pracy,... ⇖ 49
Przepis który podaję to porcja na 12 osób. Można go... ⇖ 81
Torcik jabłkowy, torcik na zimno idealny na poczęstunek... ⇖ 75
Przepisy na czasie
Jeśli szukacie przepisu na wyjątkową sałatkę, która... ⇖ 2060
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1130
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 961
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 879
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 854
Ciasta z polewą czekoladową są przepyszne! Poniżej... ⇖ 539









































