Agar - Agar czy żelatyna?
Źródło: https://www.mojemaleczarowanie.pl/2015/04/agar-agar-czy-zelatyna.html
Zdecydowalam napisac sie ten post bo sama nie wiedzialam kiedys co to Agar - Agar i nie moglam znalezc w sieci informacji.Co to jest Agar - Agar?Agar - agar czyli na etykietach bedzie symbol E - 406 to roslinna substancja zelujaca .Agar - agar pecznieje w zimnej wodzie a dobrze rozpuszcza sie w wodzie o temperaturze 90 - 100 C a zestala sie w temperaturze 40 - 50 C - z autopsji wiem ze w tem...
Najnowsze przepisy
Leśny aromat kurek przypomina mi wakacje z dziadkiem w... ⇖ 11
Waniliowy gryczany chlebek bananowy to idealne połączenie... ⇖ 28
Słynne klopsiki z IKEA – przepis na szwedzkie klopsiki... ⇖ 43
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 158
Przepis na ciasto metrowiec bez pieczenia, które wygląda... ⇖ 34
Ten piernik z jabłkami jest prosty, szybki i niezwykle... ⇖ 35
Sernik pistacjowy – kremowy, delikatny i bardzo prosty.... ⇖ 29
Przepisy z bloga
Jakąż pyszną zupę mam dziś na talerzu i zaraz dziele... ⇖ 45
Danie idealne na obiad, śniadanie, do zabrania do pracy,... ⇖ 51
Przepis który podaję to porcja na 12 osób. Można go... ⇖ 88
Torcik jabłkowy, torcik na zimno idealny na poczęstunek... ⇖ 82
Przepisy na czasie
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 334
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 229
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 158
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 120
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 113
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 58
Buraczki z czosnkiem i majonezem – prosty przepis na... ⇖ 52
Domowe pralinki są smaczne, łatwe do zrobienia i... ⇖ 51







































